Pojavili se renderi za pet LG pametnih satova

Čini se da smo danas uspeli da složimo slagalicu jer smo otkrili pet izuzetnih dizajna za patente, koji pokazuju kolor render svakog modela

 
U decembru 2017. godine, objavljeno je da je LG podneo prijavu za zaštitu oznaka LG Iconic i Heritage Chronos, i oba su klasifikovani kao pametni satovi. U međuvremenu, prošlo je gotovo godinu dana kako o njima nismo ništa čuli. Međutim, čini se da smo danas uspeli da složimo slagalicu jer smo otkrili pet izuzetnih dizajna za patente, koji pokazuju kolor render svakog modela.
LG Electronics je u maju ove godine podneo pet patentnih projekata kod KIPO (Korejski zavod za intelektualnu svojinu). Patenti su objavljeni 14. novembra 2018. godine i prikazuju pet različitih frontova. Prikazane su skice, ali i renderi u boji. Slike čak otkrivaju imena modela ovih LG pametnih uređaja. Na četiri od pet pametnih satova pominje se ime: Iconic, Heritage Chronos, Fraction i Maximizer.
Pogledajte još: LG verovatno spaja V i G premijum serije
Prva dva imena – LG Iconic i LG Heritage Chronos već su nam poznati, pošto im je LG prošle godine zašitio trademark. Posle još istraživanja našli smo i odgovarajuće zaštitne znake za LG Fraction i LG Maximizer. Obe robne marke su registrovane u Koreji početkom ove godine i kategorizovane su kao “smartwatch”.
Na frontu petog sata nije navedeno ime. Ipak, imamo ideju kako se ovaj pametni sat može nazvati. U junu ove godine, LetsGoDigital je objavio da je kompanija podnela zaštitni znak za LG Libre, a upravo ovo bi mogao biti naziv ovog sportskog sata.
Izvor: LetsGoDigital 
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi