LG verovatno spaja V i G premijum serije

Glasine o spajanju V i G serije LG telefona bi konačno mogle postati stvarnost

 
Nedavno su se pojavile špekulacije u južnokorejskim IT medijima da bi LG mogao da svoje uređaje iz G serije prebaci u V seriju, obzirom da jasna razlika između ove dve nije nikada ni definisana. Vetar u leđa ovim glasinama, sada pojačava i dokument iz kanadske agencije za intelektualnu svojinu, koji pokazuju zahtev za registrovanje novih modela iz V serije, a do njih je došla ekipa koja stoji iza sajta LetsGo Digital. Registrovano je čak pet modela sa oznakama u rasponu od V50 do V 90.
 
Ne propustite test: LG G7 ThinQ (Video)
 
Ako se pitate zašto ih je toliko, ne zaboravite da LG izbacuje flagship telefone na manje-više svakih 6 meseci, tako da će i ovo brzo sve doći na red. Samo ove godine su se pojavili LG V30, V35, G7 i V40, tako da LG očigledno planira porfolio brojeva do 100, kada će verovatno preći na neku drugu slovnu oznaku ili nešto drugo.
 
cipoLGVseries.jpg
 
Uzrok ovome je verovatno to što nisu bili zadovoljni prodajom u G seriji za razliku od V serije koja je ispunila očekivanja, ali nije zgoreg objediniti sve premijum uređaje u jednu seriju i maksimalno je pogurati ka jasno definisanim ciljevima.
Izvor: Phonearena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi