Ovako izgleda Fortnite na Androidu (video)

XDA Developers tim je uspeo da preuzme APK za instalaciju igre i ubaci ga na Samsung Galaxy S9+

Prema svemu što smo saznali tokom poslednjih mesec dana, Fortnite za Android neće biti dostupan svima po objavi. Pored ovoga, igra verovatno neće biti ni distribuirana preko Google Play Store-a, jer Epic games planira da preko sopstvenog sajta obezbedi link za preuzimanje igre.I pored toga što će tokom prvih nekoliko meseci biti ekskluziva za Samsung Galaxy Note9, to ne znači da Fortnite neće biti kompatibilan sa ostalim Android telefonima.
Pogledajtejoš: Poznati minimalni sistemski zahtevi za Fortnite za Android
XDA Developers tim je uspeo da preuzme APK za instalaciju igre i ubaci ga na Samsung Galaxy S9+, nakon premošćavanja zahteva za verifikaciju koje Fortnite ima. Pored ovoga, snimljena je i petominutna gejmplej sesija koja pokazuje kako se Fortnite snalazi na Samsungovim premijum telefonima.

U videu je prikazan “Epic” kvalitet grafike, ali su odrađena i neka dodatna podešavanja u Samsung Game Tuneru kako bi se dodatno poboljšala rezolucija i performanse. Nakon svega, Fortnite se besprekorno pokreće na Galaxy S9+, a oni sa slabijim telefonima će za glatko gejmplej iskustvo verovatno morati da smanje grafička podešavanja.Izvor: PhoneArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 
Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi