Novi Fortnite donosi NFL timove i njihove dresove u ovu popularnu igru

Epic Games i NFL nacionala liga američkog fudbala su se udružili kako bi Fortnite igračili pružili novo, sportsko iskustvo

 
Epic Games i NFL su dogovorili saradnju koja će nam doneti neke nove prilagođene stavke u Fortnite  Battle Royal prodavnicu, na taj način povezujući ova dva sveta zabave u jedan, i to virtualni. Moći ćete da kupujete dresove bilo koje NFL ekipe američkog fudbala, kao i da stavljate na njih brojeve po vašoj želji.
 
Pogledajte još: Fortnite ima 8,3 miliona igrača u istom trenutku
Novi sadržaj je već dostupan i uključuje 32 NFL ekipe i ima opcije brojeva od 1 do 99. Kao dodatak, Fortnite će nuditi i neke tematske proizvode, kao i opremu za sudije, tako da će biti i više od puke prodaje dresova omiljenog kluba.
Treba napomenuti i to da je Fortnite čest izbor NFL igrača između treninga i utakmica, naročito na putovanjima, što je i olakšalo postizanje zajedničke saradnje između fudbalske asocijacije i Epic Games-a.
Izvor: Talkandroid
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi