Greška

Došlo je do greške.

Fortnite ima 8,3 miliona igrača u istom trenutku

11.11.2018 11:58 | 2 Games
Fortnite ima 8,3 miliona igrača u istom trenutku


Epic Games je trenutno na najvišem stepenu uspeha sa svojim igrom Fortnite, a ovaj Battle Royale naslov je sada ostvario značajno dostignuće od 8,3 miliona igrača koji su u igri bili u istom trenutku.

Zanimljivo je da je u februaru ove godine igra imala 3,4 miliona igrača u istom trenutku, a ovo je tada dovelo do rušenja Epic-ovih servera. Fortnite je ove nedelje objavljen u Južnoj Koreji, čime je baza igrača dodatno pojačana.


Pogledajte još: Fortnite dobija in-game turnire u novom ažuriranju


S obzirom na to da je Fortnite dostupan za PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, kao i mobilne operativne sisteme Android i iOS, igra ima veliku rasprostranjenost i dostupna je ogromnoj bazi igrača, tako da ne čudi ogromna prihvaćenost igre od strane gejmera.

Epic Games je nedavno objavio i da je Fortnite igralo preko 78 miliona igrača na mesečnom nivou. Ovome svakako doprinosi to što je zajednica streamera igara prihvatila Fortnite, a najveći Twitch streameri su se pridružili fenomenu. Takođe, od pomoći je i to što Epic Games konstantno donosi ažuriranja u Fortnite svet, zadržavajući igrače novim sadržajima.

Izvor: TweakTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy J4 Core predstavljen: 6-inčni ekran i 3300mAh baterija

Sony predstavio četvoroslojne 128GB Blu-ray diskove

10404
10405
10406
10407
10408
10409