HTC Nexus Marlin na AnTuTu benchmarku

Jedina ključna razlika između Sailfisha i Marlina će biti veličina i rezolucija displeja. Sailfish će imati 5-inčni 1080p displej, dok će Marlin imati 5.5-inčni 1440 x 2560 Quad HD displej.

Nakon što se na fotografijama i u FCC bazi pre nekoliko dana pojavio HTC Nexus Sailfish telefon, sada je na AnTuTu benchmarku osvanuo i drugi dolazeći HTC Nexus model, sa kodnim imenom Marlin. AnTuTu baza nam otkriva i specifikacije ovog telefona.Nema nekih velikih iznenađenja, s obzirom na to da je do sada procurelo gotovo sve što je moglo o dva dolazeća Nexusa. Jedina ključna razlika između Sailfisha i Marlina će biti veličina i rezolucija displeja. Sailfish će imati 5-inčni 1080p displej, dok će Marlin imati 5.5-inčni 1440 x 2560 Quad HD displej. Oba telefona pokreće Qualcomm Snapdragon 820 čipset, imaju 4GB RAM-a i 32GB internog skladišnog prostora.Jedino je neobično što AnTuTu lista kameru od 13MP na poleđini Marlin modela, s obzirom na to da su sve dosadašnje informacije sugerisale 12MP kameru na oba telefona. Stoga se veruje da je 13MP kamera, izlistana u AnTuTu bazi, naverovatnije greška.
marlin2.jpgIzvor: VR-zone

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi