Pojavile se fotografije HTC Nexus Sailfish telefona

Bazirano na ovom izveštaju, čini se da je ipak tačno da će razlika između ova dva telefona biti u veličini displeja i nekim hardverskim specifikacijama

Kada je u pitanju HTC Nexus “Sailfish” telefon, nedavno smo imali prilike da vidimo procurele rendere. Međutim, sada nam Android Police tvrdi da ima fotografije koje prikazuju kako telefon izgleda “u stvarnom životu”. Iako su fotografije očigledno isečene iz veće fotografija i nisu baš najbolji kvalitet, ipak su dovoljno dobre da vidimo neke detalje.
Na primer, možemo da vidimo potvrdu da će telefon imati staklenu pozadinu. Takođe možemo primetiti skener otiska prstiju kako su i govorile procurele informacije. Ono što je interesantno je da Android Police tvrdi da će i Sailfish i Marlin Nexus telefoni imati isti dizajn. Navodno, oni će biti napravljeni i od istog materijala.
Bazirano na ovom izveštaju, čini se da je ipak tačno da će razlika između ova dva telefona biti u veličini displeja i nekim hardverskim specifikacijama, što u suštini znači da ćemo videti nešto slično kao kod iPhone 6s vs iPhone 6s Plus telefona.
HTC Sailfish će imati 5-inčni Full HD ekran i Snapdragon 820
Izvor: AndroidPolice
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi