Opcija video pozivanja za Facebook Messenger sada dostupna globalno

Facebook Messenger aplikacija ima preko 600 miliona korisnika širom sveta, a nakon ažuriranja (za iOS i Android) korisnici će moći da video chatuju sa prijateljima i familijom u okviru Messengera.

Facebook polako ali redovno poboljšava svoj Messenger servis. Prošlog meseca, kompanija je u aplikaciju dodala opciju video pozivanja, ali je ona bila limitirana samo na selektovana tržišta. Sada je funkcija dostupna  globalno, a ovo je na Facebooku objavio Dejvid Markus, potpredsednik Messaging proizvoda u Facebooku. “Srećni smo da možemo da objavimo da našu funkciju sada lansiramo globalno, sa izuzetkom nekoliko zemalja za koje još uvek radimo na popravljanju kvaliteta servisa”, istakao je Markus.Facebook planira da doda igre u MessengerFacebook želi da Messenger pretvori u platformuFacebook Messenger aplikacija ima preko 600 miliona korisnika širom sveta, a nakon ažuriranja (za iOS i Android) korisnici će moći da video chatuju sa prijateljima i familijom u okviru Messengera. Ikonica za video poziv će se pojaviti u gornjem desnom uglu chat interfejsa. Ovo najnovije ažuriranje Facebooku omogućava da se takmiči sa drugim platformama, kao što su Skype, FaceTime, Hangouts, koji svi već imaju opciju video pozivanja.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi