Facebook planira da doda igre u Messenger

Prema navodima sajta The Information, Facebook već obavlja aktivne razgovore sa nekoliko kreatora igara u vezi sa sadržajem za Messenger.

Izgleda da Facebookovi napori da privuče korisnike na Messenger nisu ostvarili željene rezultate, čak i nakon što je kompanija pozvala developere da kreiraju aplikacije koje će korisnicima omogućiti slanje i primanje GIF-ova, emotikona i audio klipova. Brojni kreatori eksternih aplikacija ističu da je veoma teško privući korisnike da ove funkcije koriste regularno. Zbog ovoga je Facebook ponovo odlučio da se obrati mobilnim developerima, ovoga puta sa ciljem dodavanja igara u Messenger aplikaciju.Facebook donosi video pozive na MessengerFacebook želi da Messenger pretvori u platformuPrema navodima sajta The Information, Facebook već obavlja aktivne razgovore sa nekoliko kreatora igara u vezi sa sadržajem za Messenger. S obzirom da je projekat još uvek u ranim fazama, ne pominju se nikakvi konkretni datumi niti okvirni period kada bi igre mogle da stignu u Facebook Messenger. Očigledno, Facebook smatra da igre imaju veću šansu da privuku korisnike na servis, a kakav će ovo uticaj imati na povremene korisnike Mesengera, ostaje da se vidi.Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi