Novi detalji o Star Wars Battlefront igri

Kompanija Electronic Arts upravo je objavila koliko će prostora na hard disku biti potrebno za preuzimanje igre Star Wars Battlefront

Kompanija Electronic Arts upravo je objavila koliko će prostora na hard disku biti potrebno za preuzimanje igre Star Wars Battlefront. U novom tvitu, Electronic Arts je poručio da Battlefront zahteva 23 GB na PlayStation 4 konzoli, 19 GB na Xbox One, a 27 GB na PC računarima. Nije neuobičajeno da veličina varira u zavisnosti od platforme, ali je jaz od 4 GB u verzijama za PlayStation 4 i Xbox One prilično zanimljiv. Electronic Arts nije želeo da komentariše ovaj disparitet.
Battlefront će zvanično biti objavljen 17. novembra, što je mesec dana pre nego što će film Star Wars: The Force Awakens stići u bioskope. Podsetićemo da vlasnici Xbox One konzole sa EA Access članstvom mogu da počnu da igraju Battlefront od 12. novembra. Nedavno smo imali prilike da vidimo i tizer za prvi Star Wars Battlefront Force Awakens DLC.
Pogledajte tizer za prvi Star Wars Battlefront Force Awakens DLC
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi