Pogledajte tizer za prvi Star Wars Battlefront Force Awakens DLC

Electronic Arts je objavio novi trejler za Battle of Jakku DLC svog predstojećeg šutera, Star Wars Battlefront

Electronic Arts je objavio novi trejler za Battle of Jakku DLC svog predstojećeg šutera, Star Wars Battlefront, koji je inspirisan Star Wars: The Force Awakens filmom, koji će debitovati u bioskopima sredinom decembra. Radnja Battle of Jakku DLC-ja se odvija nakon pobunjeničke pobede na planeti Endor. U novom DLC, igrači su stavljeni usred događaja koji su doveli do uništenja planete Jakku, što se može videti na trejleru samog Force Awakens filma. Battle of Jakku se odigrava 29 godina pre radnje novog filma.

Battle of Jakku DLC će debitovati 1. decembra za Xbox One, PlayStation 4 i PC, za one igrače koji su preorderovali igru. Ostali igrači će dobiti DLC potpuno besplatno nedelju dana kasnije, 8. decembra, a Force Awakens film će se pojaviti u bioskopima 18. decembra.
Battle of Jakku dolazi sa dve mape koje su smeštene na planeti Jakku, iako DICE nije naveo koji modovi će biti podržani za njih. Battlefront će biti objavljen 17. novembra za sve platforme. Zbog pozitivnih reakcija na Battlefront multiplayer betu, EA je podigao svoja očekivanja po pitanju isporuke igre, kako očekuje da će biti isporučeno čak 13 miliona primeraka igre pre aprila 2016. godine.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi