Huawei ulazi u PC poslovanje

Huawei se sprema da napravi zanimljiv potez ulaskom u PC poslovanje u trenutku kada gotovo svim ostalim kompanijama ne ide dobro na tom polju.

Huawei se sprema da napravi zanimljiv potez ulaskom u PC poslovanje u trenutku kada gotovo svim ostalim kompanijama ne ide dobro na tom polju. U najnovijim izveštajima se poručuje da se u kompaniji Huawei užurbano radi na laptopu koji nosi naziv MateBook. Kineski časopis Yicai je prilično siguran da su glasine o ulasku kompanije Huawei na PC tržište tačne. Oni poručuju da je nedavno Huawei podneo zahtev za zaštitu robne marke “MateBook”. Prema glasinama, kompanija će debitovati sa novim PC-em ili linijom proizvoda na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni u februaru. Ukoliko se informacije ispostave tačnim, gotovo sigurno se može pretpostaviti da će se raditi o računaru sa Intelovim čipom. Huawei MateBook bi mogao da bude i 2 u 1 uređaj, a to bi značilo da će biti konkurent Surface uređaju. Zanimljivo je da Huawei i Xiaomi ulaze na PC tržište u trenutku kada je ono u velikim problemima.
Huawei sprema hibridni dual OS laptop koji pokreće Windows i Android
Izvor: Fudzilla
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi