Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Huawei sprema hibridni dual OS laptop koji pokreće Windows i Android

Mobile 18.01.2016 21:35 0

Kompanija Huawei je već neko vreme treća na tržištu mobilnih telefona i na kome ostvaruje profit, ali se sada okreću i drugim tržištima.

Naime, kako se navodi u najnovijim izveštajima, Huawei radi na novom laptopu, nalik Microsoft Surface Book modelu. Takođe se navodi da je laptop koji sprema Huawei u stvari hibridni uređaj, a radi se o dual OS modelu koji će pokretati Windows i Android operativne sisteme. Detalja o hardverskim specifikacijama gotovo da i nema u ovom trenutku, ali glasine govore da će se oslanjati na Intelov čipset.

Prema izvoru informacija, koji je takođe obezbedio i fotografiju uređaja koju možete videti, Huawei-ev hibridni laptop će imati i olovku. Za sada je rano govoriti o ceni ili datumu objave novog laptopa, ali će Xiaomi biti vremenski ispred Huawei-a sa svojim Mi Pad 2 dual OS laptopom.

Profit kompanije Huawei na tržištu smartfona porastao za 70 posto u 2015.

Izvor: BlogGSM

Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.