HTC predstavio i U Play telefon srednje klase

HTC je na svom događaju predstavio dva telefona, a nakon zanimljivijeg Ultra modela, došlo je vreme i za manji HTC U Play uređaj

HTC je na svom događaju predstavio dva telefona, a nakon zanimljivijeg Ultra modela, došlo je vreme i za manji HTC U Play uređaj. Baš kao i HTC U Ultra, i HTC U Play dolazi sa metalnim okvirom koji se nalazi u sendviču između prednjeg i zadnjeg staklenog dela. Naravno, HTC je u ovom slučaju implementirao Gorilla Glass zaštitu ekrana, iako je podelio informacije o planovima za ekskluzivnu verziju Ultra telefona sa kristalima safira.
HTC U Play telefon se odlikuje 5,2-inčnim ekranom 1080p rezolucije, ali nažalost ne i najnovijom Nougat platformom kao kod većeg modela, već telefon stiže sa Android Marshmallow 6.0. HTC U Play dolazi uz Sense companion, glasovno kontrolisani pametni asistent sličan Google Assistant i Siri platformama. Uređaj ispod haube ima MediaTek Helio P10 čipset srednje klase, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije kao i bateriju od 2500 mAh. Tu je i kamera od 16 megapiksela sa optičkom stabilizacijom slike kao i 16 MP slefi kamera spremna za panorama selfije.
Cena i tačan datum početka prodaje HTC U Play telefona tek treba da budu otkriveni.
HTC predstavio U Ultra telefon
 
htc2_27.jpg
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi