HTC predstavio U Ultra telefon

HTC je nekoliko dana po završetku CES 2017 sajma održao svoj događaj na kome je predstavio nove uređaje. Kao što se i očekivalo, zvezda događaja su bili HTC U Ultra i HTC U Play

HTC je nekoliko dana po završetku CES 2017 sajma održao svoj događaj na kome je predstavio nove uređaje. Kao što se i očekivalo, zvezda događaja su bili HTC U Ultra i HTC U Play telefoni.
HTC je ovom serijom želeo da napravi velike promene u pogledu svojih telefona, a mnoge od njih su i učinjene. Iz HTC-a su odmah poručili da su privilegovani što imaju takav dizajnerski tim a prvi telefon koji je predstavljen je HTC U Ultra. Iako se HTC nijednom tokom prezentacije nije odnosio prema ovom telefonu kao prema flagship modelu, on zaista ima mnoge takve karakteristike.
Jedna od prvih karakteristika koja je spomenuta su kristali safira kojima je “prekriven” uređaj. Ipak, to se odnosi na premium varijantu telefona, dok će regularna doći sa Corning Gorilla Glass zaštitom. Super LCD 5 Ekran će imati 5,7-inčnu dijagonalu rezolucije 1440 x 2560  piksela a odlikovaće se i sekundarnim ekranom koji je tu da na vreme upozori korisnika o obaveštenjima, a sve to obezbeđuje HTC-ova AI funkcija asistenta.
Druga funkcija vredna za spomenuti je U Sonic, a to je audio funkcija koja prilagođava zvuk telefona ušima korisnika. Nažalost, izgleda da HTC U Ultra odbacuje 3.5 mm priključak za slušalice. Pored toga, telefon ispod haube ima Snapdragon 821 čipset, 4 GB RAM i 64 GB interne memorije, bateriju od 3000 mAh kao i na poleđini dual kameru koja dolazi sa dual LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i laserskim autofokusom.
Naravno, telefon će pokretati Android Nougat platforma.
Test: HTC Desire 825 (Video)
HTCUUltra.jpg
htcuultra3vicewhite1.jpg
Izvor: Liveblog
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi