Greška

Došlo je do greške.

Zvanično najavljen Cat S60 - prvi pametni telefon na svetu sa integrisanom termalnom kamerom

26.02.2016 12:21 | 0 Mobile
Zvanično najavljen Cat S60 - prvi pametni telefon na svetu sa integrisanom termalnom kamerom

Kompanija Cat phones danas je najavila lansiranje svog novog vodećeg proizvoda, telefona Cat S60, prvog pametnog telefona na svetu sa integirsanom termalnom kamerom i najvodootpornijeg pametnog telefona na svetu. Cat S60 obuhvata ugrađenu termalnu kameru proizvođača FLIR, omogućavajući korisnicima Cat telefona da budu prvi koji će koristiti svoje pametne telefone za niz zadataka, obuhvatajući: otkrivanje odavanja toplote oko prozora i vrata, otkrivanje vlage, identifikovanje pregrejanih električnih uređaja i instalacija i osvetljavanje u uslovima potpunog mraka.

Potražnja za toplotnim cevima za smartfone bi mogla da poraste

Termalna kamera vizualizuje toplotu koja je nevidljiva golom oku, naglašavajući temperaturni kontrast. Može da detektuje toplotu i izmeri površinsku temperaturu sa udaljenosti od 50 do 100 fita, i vidi kroz prepreke kao što je dim, omogućavajući širok način primene za građevinare, komunalne radnike, sportske entuzijaste i hitnu pomoć.

Cat S60 je vodootporan do dubine od 5 metara u trajanju od jednog sata, što mu daje mogućnost da bude korišćen kao podvodna kamera, pomerajući granice mobilne tehnologije. 

Cat S60 je takođe veoma čvrst i robustan pametni telefon. Prevazilazi vojne specifikacije, proizveden da izdrži pad na beton sa visine od 1,8 metara i otporan je na prašinu, kao i vodu. Višestran je, jasni ekran vidljiv je i na jakom dnevnom svetlu i ekran osetljiv na dodir može biti kontrolisan mokrim prstima ili tokom nošenja rukavica.  Takođe je zaštićen najnovijim staklom Corning Gorilla Glass 4.

unspecified4.jpg

Glavne karakteristike telefona Cat S60:

- Ojačan okvir

- Otpornost na pad sa visine do 1.8m, MIL Spec 810G

- Jasni ekran (540 nits), Gorilla Glass 4

- 4,7” HD multi-touch sa podrškom za dodir mokrim prstima i rukavicama

- Optimizovane performanse baterije (3800mAh)

- Visokokvalitetno audio iskustvo (>105dB)

- Podvodna 13MP glavna kamera sa dual flash opcijom, 5MP prednja kamera

- 4G LTE

- Snapdragon 617 osmojezgarni procesor

- 32GB ROM, 3GB RAM

- Android Marshmallow

- Aplikacija FLIR thermal camera sa MSX tehnologijom; still image, panorama i video snimanje; promenljiva toplotna paleta; tačkasto merenje temperature svetla; i minimalni, maksimalni i prosečni podaci o temperaturi

Cat S60 biće predstavljen na sajmu Mobile World Congress, od 22. do 28. februara, u Barseloni, na štandu CS80. Biće dostupan kasnije tokom godine sa maloprodajnom cenom od 649 evra / 599 dolara.

Izvor: Catphones

Komentari

0 Dodaj komentar

Hugo Bara: Xiaomi Mi 5 će biti objavljen samo na osnovnim tržištima, objava širom sveta nije sigurna

Microsoft objavio novu aplikaciju ekskluzivno za Android

10104
10105
10106
10107
10108
10109