Greška

Došlo je do greške.

Zvanične nove maske za PS5 konzole su predstavljene, cena možda previsoka (video)

13.12.2021 16:59 | 0 Games
Zvanične nove maske za PS5 konzole su predstavljene, cena možda previsoka (video)

 

Dakle, nakon čitave godine, Sony je konačno najavio svoje zvanične maske za PS5 konzole, dodatne prednje ploče koje vam omogućavaju da promenite boju i izgled vaše PlayStation 5 konzole.

Ovaj potez se očekivao neko vreme, pošto je odsustvo bilo kakvog zvaničnog oblika PS5 prednjih ploča dovelo do toga da kompanije trećih strana kao što je DBrand ponude svoje.

Međutim, DBrandov kapacitet za proizvodnju ploča je bio prilično mali, što je značilo da će samo mali procenat vlasnika PS5 imati koristi od njegovih proizvoda. Očajnički nam je bio potreban Sony da ponudi zvanični izbor proizvoda koji dolaze iz masovne proizvodnje, što je sada i učinio, kako je preneo zvanični PlayStation blog.

 

 

Međutim, za dva komada oblikovane obojene plastike Sony naplaćuje igračima 54,99 dolara u SAD i navodno 49,99 funti u Velikoj Britaniji. Ostaje da vidimo da li je ovo cena koja će razbesneti vlasnike konzola ili će teška srca preći preko ovoga i kupiti ih.

Sony je takođe najavio podudaranje novih boja kontrolera koji će ići sa novim poklopcima konzole, a uskoro će biti dostupni i Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple boje, a cena ovih kontrolora će biti 74,99 dolara.

Prodaja kreće od januara 2022. na nekoliko većih tržišta širom sveta i dolaziće postepeno tokom H1 naredne godine. Nadamo se i da će ove početne cene brzo pasti.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Vreme je za novi Huawei Watch GT 3 pametni sat

Microsoft poklanja besplatan šestodelni dokumentarac o istoriji Xbox-a

10404
10405
10406
10407
10408
10409