ZTE predstavio svoj prvi sklopivi telefon

ZTE je zvanično predstavio svoj prvi sklopivi telefon, pod nazivom Axon M, koji stiže sa dva displeja pune veličine.

ZTE je zvanično predstavio svoj prvi sklopivi telefon, pod nazivom Axon M, koji stiže sa dva displeja pune veličine. Nažalost, ne radi se o fleksibilnom sklopivom telefonu, kakav smo svi očekivali (i kakav bi Samsung trebalo da predstavi u formi Galaxy X modela).Prednji displej ZTE Axon M telefona čini 5.2-inčni 1080p panel, a uređaj pokreće Snapdragon 821 procesor, uz 4GB RAM-a i ima 20MP kameru. Na poleđini se nalazi identični 5.2-inčni displej, a zahvaljujući šarkama dva ekrana se mogu rasklopiti i kreirati displej gotovo tablet dimenzija.
zte2_8.jpgKombinovano, dva ekrana nude 6.75-inčni displej sa 2160 x 1920p rezolucijom. Postoje četiri moda rada displeja: Dual Mode koji deli ekran i gde svaka aplikacija koristi zaseban 1920 x 1080p ekran; Extended Mode koji spaja dva ekrana u jedan; Mirror Mode koji duplira isti sadržaj na oba ekrana i Traditional Mode koji gasi poleđinski ekran za normalno smartfon iskustvo.ZTE Axon M se trenutno nudi u SAD, a u budućem periodu se očekuje u Kini, Japanu i Evropi.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi