Greška

Došlo je do greške.

Zoom razmatra objavu sopstvenog email servisa

25.12.2020 13:30 | 0 Software/Web
Zoom razmatra objavu sopstvenog email servisa


Kada je u pitanju email, u najvećoj meri elktronska pošta nas trenutno asocira na Gmail. Gotovo svako sada ima Gmail adresu, čak i ukoliko je ne koristi aktivno, a ovo je svakako jedan od najvećih besplatnih email servisa koji postoje. Naravno, postoje i mnogi drugi email servisi a sada bi im se mogao pridružiti i Zoom.

Prema navodima sajta The Information, Zoom navodno sprema objavu sopstvenih email i kalendar servisa, koji će dopunjavati kompanijunu popularnu platformu za video konferencije. Na neki način, ovaj potez bi imao smisla. Zoom email i kalendar servisi bi bili lakši za korišćenje jer bi korisnici mogli da obavljaju automatsko sinhronizovanje sastanaka, umesto ručno preko drugih platformi kao što je Gmail.

 

Pogledajte još: Zoom stigao Spotify i SwiftKey po broju instalacija, beleži vrtoglav rast


Izveštaj tvrdi da da ovo neće biti uobičajen email servis, već će navodno koristiti tehnologije naredne generacije i neće kopirati ono što drugi email provajderi (kao što su Gmail ili Yahoo) trenutno koriste.

Zoom email servis bi navodno trebalo da bude lansiran tokom 2021. godine, a za sada ostaje da se vidi da li će se ove prognoze i obistiniti.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

MSI će se fokusirati samo na Radeon RX 6000 Gaming grafičke karte

Mediatek je bio najveći vendor čipsetova za telefone tokom trećeg tromesečja

10504
10505
10506
10507
10508
10509