Greška

Došlo je do greške.

Zna se koji su najbolji telefoni sa preklopnim ekranima, sada je tu nova generacija

19.08.2022 14:31 | 0 Mobile
Zna se koji su najbolji telefoni sa preklopnim ekranima, sada je tu nova generacija

Pre malo više od nedelju dana kompanija Samsung je imala globalnu premijeru nove generacije svojih telefona sa savitljivim ekranima, satova i bežičnih slušalica. Fold4 je stigao i do nas na test, a lokalna kancelarija ove kompanije organizovala je premijeru i u Beogradu. Pored Galaxy Z Fold4 i Filp4 tu su novi satovi Galaxy Watch 5 i Watch 5 Pro, ali i bežične Buds2 Pro slušalice.

Evo šta je tim povodm izjavila Marijana Brdovnik, PR menadžer, Samsung Electronics Adriatic: „Samsung nastavlja da ruši konvencije i nudi nove, moćne interakcije koje unapređuju svakodnevni život, što smo upravo i dokazali novom serijom pametnih uređaja.Kada smo pre četiri godine predstavili prvu generaciju preklopnih pametnih telefona, nismo ni sumnjali da će se sa uspehom transformisati iz pionirskog projekta u liniju uređaja za široku upotrebu među milionima korisnika širom sveta. Danas smo ponosni što je kompanija Samsung lider u inovacijama koje kontinuirano razvijamo i što smo još jednom pokazali da smo u tome eksperti“, izjavila je Marijana Brdovnik, PR menadžer, Samsung Electronics Adriatic.

U okviru interaktivne promocije, predstavnici medija mogli su da isprobaju najnovije uređaje i lično se uvere u unapređene mogućnosti i brojne napredne funkcije.

Galaxy Z Fold4 i Flip4: pomeraju granice pametnih telefona

Galaxy Z Fold4 zahvaljujći unapređenoj tehnologiji kamere, snažnom procesoru, impresivnim kvalitetom Dinamic AMOLED ekrana od 7,6 inča, omogućuje veliki efektivni radni prostor potreban za uspešan multitasking.

Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, zatamnjenim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, Galaxy Z Flip4 predstavlja najprefinjeniji Samsung dizajn do sada, koji se takođe može pohvaliti unapređenom kamerom, većom baterijom, kao i već poznatim kompaktnom dizajnom.

Ključni element Samsung sklopivih uređaja je i ultra tanko staklo, zaštićeni materijal koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom pokaže izdržljivost i dugotrajnost. 

Samsung2.jpg

Zaokružena ponuda Samsung pametnih uređaja

Seriji Galaxy Z su se pridružile Galaxy Buds2 Pro, nove Samsung bežične slušalice, kompaktnog dizajna, a kako bi potpuno zaokružio svoj ekosistem, Samsung je predstavio i Galaxy Watch5, najkompletniji Samsung pametni sat do sada. 

Galaxy Z Flip4, Z Fold4, Buds 2 Pro i Watch5 dostupni su za naručivanje od 10. avgusta. Korisnici koji unapred naruče Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 dobijaju jednu dodatnu godinu za Samsung Care+, za zaštitu od pada ili loma ekrana.

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su u Srbiji po preporučenoj ceni Z Fold4 od 219.999 RSD i Galaxy Z Flip4 od 129.999 RSD. Privatni i poslovni korisnici koji u periodu pretprodaje do 25.8.2022. godine kupe uređaj, ostvariće pravo na popust u iznosu od 23.000 dinara, za nabavku Samsung Galaxy Z Fold4 modela, odnosno popust od 17.000 dinara ukoliko kupe Samsung Galaxy Z Flip4, uz dodatnu mogućnost otkupa polovnog mobilnog telefona i osiguranje unutrašnjeg ekrana uz uslov prethodne registracije na stranici https://partumglobal.eu/rs/. Više na linku.

Samsung3.jpg

Galaxy Buds Pro 2 biće dostupne u Srbiji po preporučenoj ceni od 29.999 RSD, a ukoliko korisnici kupe slušalice u promotivnom periodu do 25. avgusta, dobijaju na poklon bežični punjač u vrednosti od 4.999 RSD. Više na linku.

Watch5 će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.999 RSD za Bluetooth verziju i 39.999 RSD za LTE verziju. Za one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, Galaxy Watch5 Pro biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD za Bluetooth verziju i 59.999 RSD za LTE verziju. Ukoliko u periodu do 25. avgusta, kupite Galaxy Watch5 ili Watch5 Pro na poklon dobijate Galaxy Buds Live slušalice u mistik crnoj boji u vrednosti od 21.999 RSD. Više na linku.

Za više informacija o uređajima posetite:

Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip4/

Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold4/

 

Saopštenje za javnost

Google ulaže ogroman novac u crypto kompanije

U ovim igrama ćete uživati na Sega Genesis Mini 2

10104
10105
10106
10107
10108
10109