Greška

Došlo je do greške.

Zašto Samsung ne prikazuje svoje robote?

14.01.2017 10:10 | 2 Biznis IT
Zašto Samsung ne prikazuje svoje robote?

Jedno od obećanja koje je LG napravio pre CES 2017 sajma je da će iskoristiti veliki sajam kako bi prikazao mnogo više detalja o svojim robotima - i to su i učinili. Međutim, usled navale kompanija koje žele da prikažu nove tehnologije robotike, jedna kompanija upadljivo nedostaje - Samsung.

Prema izveštaju koji donosi Business Korea to je zato što Samsung želi više da se fokusira na tehnologiju nosivih uređaja u oblasti zdravstva nego na robote. Visoki predstavnik odeljenja za kućnu elektroniku kompanije Samsung bio je citiran nedavno kada je izjavio da "Uloga kućnih robota koji su nedavno predstavljeni od strane kompanija može da se shvati prostim dodavanjem AI-a u postojeće uređaje kao što su televizori, smartfoni i Internet of Things platforma", i dodao da oni veruju da tehnologije nosivih uređaja u oblasti zdravstvene zaštite ima više mogućnosti za rast.

Naravno, ovo ne znači da Samsung ne veruje u robotiku. Prema šefu tog odeljenja, kompanija će iskoristiti prednosti tehnologije za upotrebu u svojoj fabrici automatizacije, iako se pretostavlja da će tehnologija nosivih uređaja i dalje ostati fokus.

Samsungov profit najveći u prethodne tri godine

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

lepi kokan Član postova: 4700
imaćemo priliku da ih vidimo kad se pojave u vojnoj upotrebi.

Gaming Mode poboljšava performanse u igrama u Windowsu 10

Tužba Holivuda proširuje blokade The Pirate Bay i ExtraTorrent sajtova

10604
10605
10606
10607
10608
10609