Greška

Došlo je do greške.

Zanimljive periferije iz novog arsenala Cooler Master ponude

10.01.2023 20:42 | 0 Games
Zanimljive periferije iz novog arsenala Cooler Master ponude

Među njima svakako centralno mesto zauzima nova MK770 hibridna mehanička tastatura napravljena po ukusu entuzijasta. U pitanju je prva Cooler Master “Gasket” tastatura koja koristi gumirani među-sloj između štampane ploče i gornjeg okvira, te donjeg dela baze tastature. Na taj način obezbeđuje malo mekši, fleksibilniji mehanički osećaj sa prefinjenijim zvukom mehaničkih tastera. Koristi sve prednosti klasičnih mehaničkih tastatura i Kalih Box V2 prekidača koji se mogu vaditi i menjati po potrebi, kao i namenski točkić kontroler koji se pokreće u tri smera.

CMMK770gaskettastatura.jpg 

Osim tastatura, program periferija je obogaćen Stream Lux LED panel svetlom koje može biti korisno tokom snimanja i od koristi gejmerima, strimerima i svima koji prave video sadržaje.

Sledeći novitet je Stream Lucid mikrofon sa USB-C konekcijom. Omogućuje snimanje čistih vokala u visokom audio kvalitetu i pogodan je za audio-video prenos uživo, snimanje podkasta i sl. Ugrađeni filter sprečava pucketanje zvuka, dok USB-C konekcija obezbeđuje “plug-n-play” kompatibilnost sa Windows i Mac računarima, kao i gejming konzolama.  

CMMK770gaskettastatura.jpg

Cooler Master Stream Origin je uređaj za “grebovanje” sadržaja na vašem računaru. Na taj način možete sa lakoćom da napravite video kompilaciju o vašim najvećim gejming pobedama. Povezuje se sa računarom ili konzolom preko USB porta, omogućujući da snimite video u 4K rezoluciji i 60 kadrova u sekundi u HDR kvalitetu.

PR saopštenje

Nova linija Cooler Master hladnjaka

Satelit pao na Zemlju nakon 38 godina u svemiru

10404
10405
10406
10407
10408
10409