Greška

Došlo je do greške.

Zahvaljujući Galaxy Note7 fijasku, Apple će prodati mnogo više telefona

12.10.2016 11:22 | 4 Mobile
Zahvaljujući Galaxy Note7 fijasku, Apple će prodati mnogo više telefona

Samsungova odluka da prekine proizvodnju Galaxy Note7 telefona nije mogla doći u gore vreme za kompaniju. Uređaj kada se pojavio trebao je da bude veliki pogodak, da bi se na kraju pokazao kao veliki promašaj Samsunga zbog nepremostivih problema sa baterijom. Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge su verovatno najbolji Android telefoni u prvoj polovini godine ali je Note7 trebao da omogući kompaniji da dobro završi godinu. Međutim, stvari su se promenile dramatično.

Kako je proizvodnja prekinuta, Apple je iskoristio priliku da uveća prodaju iPhone telefona. Ipak, koliko dodatnih primeraka iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona je Apple mogao da proda nakon eksplozija Galaxy Note 7? Analitičari Drexel Hamilton kompanije kažu da može da se dođe do preciznog broja.

Prema Brajanu Vajtu, Apple će do kraja 2016. godine prodati dodatnih osam miliona telefona nakon Galaxy Note7 fijaska. Analitičari su predviđali da će Samsung prodati 10 do 14 miliona Galaxy Note7 telefona u drugoj polovini godine, što nam govori da Apple uzima veliki deo ove prodaje. Analitičari poručuju da je, čak i bez dodatne "pomoći" od strane Samsunga, iPhone 7 telefon na nekim tržištima imao veoma dobru prodaju.

Apple sprovodi istragu nakon što se još jedan iPhone zapalio

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy S8 stiže u dve varijante, a tu će biti i Viv AI asistent

Pogledajmo kako izgleda rastavljeni LG V20 telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109