Greška

Došlo je do greške.

Za one koji definitivno žele nešto drugačije- MasterCase H500P kućište

10.10.2017 13:55 | 0 Hardver
Za one koji definitivno žele nešto drugačije- MasterCase H500P kućište


Saopštenje za javnost

Cooler Master je predstavio novi model kućišta i uputio svojevrsni izazov najsmelijoj korisničkoj grupi gejmera i entuzijasta, spremnih da eksperimentišu u pravcu nadogradnje izgleda svojih PC računara jedinstvenih karakteristika. Jednom rečju, izgled i performanse MasterCase H500P kućišta će vas ostaviti bez teksta!

Novi model je inspirisan čuvenom HAF serijom, ali ide korak dalje koristeći futuristički izgled i originalni dizajn. Dva velika 200mm ventilatora na prednjem, prozirnom panelu obezbeđuju optimalno strujanje vazduha i idealnu temperaturu u unutrašnjosti kućišta računara. Osim funkcionalne, oni imaju i vizuelnu ulogu s obzirom na to da su opremljeni RGB svetlom koje se opciono može sinhronizovati sa RGB kontrolerom na matičnoj ploči. Pored pomenutih ventilatora, koji stižu kao standardni deo opreme MasterCase H500P modela, moguće je ugraditi još dva dodatna 200mm ventilatora na top poziciju kaveza kućišta.

Blago zatamnjene providne površine kroz koje možete posmatrati unutrašnjost računara prisutne su na prednjem i top panelu, dok čitava bočna stranica izrađena od kaljenog, ojačanog stakla pruža nesmetan uvid u unturašnjost vaše jedinstveno konfigurisane PC "mašine". Napajanje je izolovano prisutnim oklopom sa prednje strane tako da je vizuelno sklonjeno od ostatka osnovnih komponenti kako kablovi ne bi narušili vizuelnu harmoniju centralne ćelije računara.


cm2_31.jpg


Na leđnom delu strukture kućišta se nalazi specijalni poklopac u zoni pozicije CPU procesora koji se demontira i služi kao vrlo korisna opcija za skrivanje kablova. Ovako opremljen MasterCase H500P podiže konfigurisanje sistema i sklapanje računara na jedan potpuno novi nivo, opremajući korisnike svim opcijama i funkcionalnostima u svrhu kreiranja konfiguracija sa čistim stilom i oslobođenim prostorom centralnog kaveza kućišta.

Posebni kuriozitet ovog kućišta je prisustvo dva vertikalno postavljena otvora za montažu grafičke karte bez potrebe korišćenja specijalnih adaptera za montažu. Kabal za povezivanje vertikalno postavljene karte i matične ploče se prodaje zasebno.

MasterCase H500P je dizajniran tako da obezbedi maksimalno efikasno provetravanje unutrašnjosti računara i pri tome može da primi 360mm radijatore za vodeno hlađenje na vrhu i prednjoj poziciji kućišta, obezbeđujući dovoljno prostora za ostale komponente sistema vodenog hlađenja.

MasterCase H500P je dostupan kupcima već tokom ovog meseca, po očekivanoj ceni od 150€.

Izvor: Cooler Master

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung će imati pravo na prve zalihe Snapdragon 845 čipova

Naredna iPad Pro linija bi mogla imati Face ID podršku

10203
10205
10206
10207
10208
10209