Za Facebook Messenger se testiraju instant igre

Facebook testira novu platformu u okviru Messengera koja će omogućiti korisnicima da igraju neke nezahtevne (takozvane male) igre protiv svojih prijatelja u okviru Messenger aplikacije

Facebook testira novu platformu u okviru Messengera koja će omogućiti korisnicima da igraju neke nezahtevne (takozvane male) igre protiv svojih prijatelja u okviru Messenger aplikacije.
King.com kompanija koja stoji iza hita Candy Crush, već je počela testiranje jedne takve igre pod nazivom Shuffle Cats Mini, a poručuje se i da neki drugi studiji poput Big Viking rade na sličnim igrama za Facebook Messenger. Facebook je počeo da izrađuje mnogo zanimljivih noviteta za Messenger i to više nije aplikacija koja vam samo omogućava da ćaskate sa prijateljima.
Početkom godine kompanija je pokrenula i bot platformu za Messenger, zbog čega je u mogućnosti da uradi mnogo više nego što mislite. Instant Games platforma će pomoći Facebooku da načini Messenger sastavnim delom načina na koji korisnici imaju interakciju sa svojim prijateljima ili porodicom preko telefona. To će biti destinacija za korisnike da se okupe i igraju neke nezahtevne igre protiv svojih prijatelja i “lepo se provedu”. Nova platforma može čak i doneti nove prihode Facebooku ukoliko odluče da zadrže procenat od kupovina unutar aplikacije.
Facebook se još uvek nije zvanično oglasio pa za sada nije poznato kada planiraju da objave Instant Games za sve korisnike.
WhatsApp Status je još jedan pokušaj Facebooka da kopira Snapchat Stories
Izvor: UbergizmoSve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi