YouTube Red i Google Music se spajaju u jedan servis?

Lyor Cohen, šef YouTube-a za muziku, je potvrdio da će biti potrebno objedinjavanje Google Music i YouTube Red servisa, kako bi se potrošači edukovali i privukli novi pretplatnici.

Google već neko vreme traži način da objedini streaming servise koje nudi. Trenutno, kada se prijavite za Google Play Music, besplatno dobijate YouTube Red (i obrnuto). Ovo daje pristup ekskluzivnim sadržajima, uklanja reklame sa YouTube-a i omogućava preuzimanja YouTube videa za oflajn pregled.Lyor Cohen, šef YouTube-a za muziku, je potvrdio da će biti potrebno objedinjavanje Google Music i YouTube Red servisa, kako bi se potrošači edukovali i privukli novi pretplatnici. Ovo bi moglo doći u vidu nekog oblika objedinjavnja i rebrendiranja servisa.U izjavi za The Verge, Google ističe. “Muzika je veoma bitna za Google i trenutno razmatramo kako da objedinimo našu ponudu muzičkih servisa i isporučimo korisnicima najbolji mogući proizvod. Pre nego što se bilo kakve izmene dogode, korisnici će na vreme biti obavešteni”.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi