Greška

Došlo je do greške.

YouTube picture-in-picture mod dostupan većem broju korisnika

28.06.2018 14:33 | 2 Software/Web
YouTube picture-in-picture mod dostupan većem broju korisnika


Android Oreo je doneo picture-in-picture mod na operativni sistem, a korisnicima omogućava da video bez prekida reprodukuju čak i kada se prebacuju između aplikacija. Međutim, ova funkcija nije bila podržana od strane YouTube servisa, iako je bilo logično da bi popularni sajt trebalo da podržava PiP od prvog dana.

Razlog ovoga je što je PiP funkcija bila limitirana i dostupna onima koji su plaćali za YouTube Premium servis u SAD i širom sveta, a sada izgleda da Google omogućava i korisnicima koji nemaju premijum pretplatu da pristupe funkciji.

Izveštaji sugerišu da svi YouTube korisnici u SAD sada mogu da iskoriste prednosti YouTube picture-in-picture moda. Ovo znači da mogu da se prebace na neku drugu aplikaciju, dok video koji su puistili i dalje ide u lebdećem boksu.


Pogledajte još: YouTube našao još načina da vam donosi novac

Ističe se da funkcija neće raditi za svaki video, jer kanali i kreatori sadržaja imaju opciju da onemoguće PiP za svoj video.

YouTube korisnici u SAD mogu pronaći picture-in-picture mod u Settings meniju, a ostaje da se vidi kada će funkcija biti dostupna i drugim korisnicima širom sveta.

Izvor: Ubergizmo

janko Neregistrovan korisnik
Pa cak i windows mobile Youtube aplikacija pre 3 godine je imala bolje opcije nego youtube na androidu. Naravno ne mislim na oficijalnu aplikaciju youtube na windowsu jer i ne postoji vec ove sto je narod pravio ima ih gomila. I svaka ima dark mode moze i zvuk da pusta dok je telefon zakljucan ili minimizirana aplikacija a pusta zvuk. A ovi ni dark mode ne umeju da ubace.

Pojavio se pun dizajn Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona (video)

Sony Mobile navodno napušta nekoliko tržišta širom sveta

10504
10505
10506
10507
10508
10509