Greška

Došlo je do greške.

YouTube najavljuje 100 miliona dolara za nagrađivanje YouTube Shorts stvaralaca

13.05.2021 12:09 | 0 Software/Web
YouTube najavljuje 100 miliona dolara za nagrađivanje YouTube Shorts stvaralaca

 

YouTube daje svom YouTube Shorts servisu, TikTok konkurentu, injekciju gotovine kako bi mu pomogao da se bolje takmiči sa rivalima. Kompanija Google je predstavila YouTube Shorts Fund, fond od 100 miliona USD koji će kreatorima YouTube Shorts-a platiti za njihov najgledaniji i najzanimljiviji sadržaj tokom 2021. i 2022. godine. Međutim, kreatori ne mogu da se prijave za fond za pomoć u proizvodnji sadržaja. Umesto toga, YouTube će svakog meseca kontaktirati stvaraoce čiji su video snimci premašili određene ciljeve da bi ih nagradio za njihov doprinos.

Kompanija očekuje da će svakog meseca deliti novac „hiljadama“ stvaralaca, kaže se. A ovi kreatori ne moraju da budu u YouTube partnerskom programu da bi se kvalifikovali - svako ispunjava uslove za primanje nagrada stvaranjem originalnog sadržaja za YouTube Shorts.

 

Shorts.jpg

 

YouTube je odbio da podeli konkretnije detalje o poslovanju fonda u ovom trenutku, uključujući način na koji će autori biti provereni ili koje specifične pragove za primanje uplata YouTube ima na umu. Takođe ne nudi detalje o tome da li bi kreatori YouTube-a mogli da primaju više uplata u istom periodu isplate ako imaju nekoliko video snimaka koji bi se kvalifikovali ili bilo koje druge detalje.

Izvor: TechCrunch

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Facebook je opet pod lupom zbog svojih praksi moderisanja statusa u Evropi

GTA V izgleda neverovatno dobro upotrebom Intel AI-a (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509