Greška

Došlo je do greške.

YouTube Go će omogućavati preuzimanje i deljenje videa oflajn

27.09.2016 21:21 | 2 Software/Web
YouTube Go će omogućavati preuzimanje i deljenje videa oflajn

Alphabet je objavio novu aplikaciju za YouTube, pod nazivom YouTube Go. Aplikacija omogućava oflajn preuzimanje, pregled i deljenje Youtube sadržaja, a sve - besplatno.

YouTube Go je naredni korak u Google-ovim planovima da svoj sadržaj donese većem broju ljudi, čak i onima sa lošom konekcijom. Inicijelno testiranje i dostupnost aplikacije će biti u Indiji i drugim tržištima u razvoju, a Google ima plan da YouTube Go omogući svima.

Kao što je pomenuto, aplikacija korisnicima omogućava da preuzmu i koriste Youtube sadržaj čak i kada su oflajn. YouTube Go se fokusira na smanjenje upotrebe podataka i jasno korisnicima stavlja do znanja koliko će podataka biti preneto dok se sadržaj preuzima i koliko će prostora sadržaj zauzimati. Korisnici mogu izabrati niže nivoe kvaliteta i manje podataka i skladišta koje video koristi.

Ono što je još zanimljivo, kada se sadržaj preuzme on se može deliti sa obližnjim korisnicima, bez trošenja podataka. Nije još uvek jasno da li se ova ideja oslanja na Bluetooth, lokalnu mrežu ili nešto drugo.

Globalno lansiranje YouTube Go aplikacije se očekuje početkom naredne godine.

Izvor: Neowin

dejan87dex Users postova: 11769
Posle Indije i Srbija dolazi na listi 😂

EVGA objavila tečno hlađene GTX 1070 i 1080 grafičke karte

Nemačka naredila Facebooku da prestane da sakuplja podatke sa Whatsappa

10504
10505
10506
10507
10508
10509