Youtube dodaje razmenu poruka u aplikaciju

Youtube je konačno shvatio da korisnici vole da pričaju o Youtube video fajlovima, ali teme sa komentarima ispod videa nisu baš najbolje mesto

Youtube uskoro dobija interesantnu novu funkciju: prirodnu razmenu poruka. Youtube je konačno shvatio da korisnici vole da pričaju o Youtube video fajlovima, ali teme sa komentarima ispod videa nisu baš najbolje mesto za prijateljsko ćaskanje. Čini se da je najbolje rešenje ugradnja razmene poruka u samu Youtube aplikaciju.
Ovo znači da više nećete morati da kopirate linkove, šaljete ih preko neke aplikacije za razmenu poruka i počnete razgovor u okviru te aplikacije, ukoliko to ne želite. Bićete u mogućnosti da lako podelite fajlove sa prijateljima i ćaskate u okviru same Youtube aplikacije. Kada ova funkcija stigne na vaš uređaj, pronaći ćete novi tab za razmenu poruka. Smisao svega ovoga za Youtube je da što više vremena provedete u okviru aplikacije, a što više videa gledate – to znači i više prihoda za Google od oglasa.
YouTube dodao Watch Later taster u obaveštenja
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi