Greška

Došlo je do greške.

YouTube bi vam uskoro mogao dozvoliti da koristite loop opciju i za video poglavlja

20.01.2022 13:22 | 0 Software/Web
YouTube bi vam uskoro mogao dozvoliti da koristite loop opciju i za video poglavlja

 

U maju 2020. Google je predstavio novu funkciju za YouTube pod nazivom video poglavlja (chapters). Kao što ime sugeriše, poglavlja video snimaka razlažu YouTube video na komade, što olakšava prelazak na određene delove datog video zapisa bez potrebe da premotavate ceo snimak. Ova funkcija je od velike pomoći kada gledate dugačke video zapise jer vam omogućava da brzo pređete kroz nebitne delove. A sada će postati još korisnije sa novim režimom ponavljanja.

Rastavljanje APK-a često može da predvidi funkcije koje mogu stići u budućem ažuriranju aplikacije, ali je moguće da bilo koja od funkcija koje ovde pominjemo možda neće biti u budućem izdanju. To je zato što ove funkcije trenutno nisu primenjene u živoj verziji i programeri mogu da ih povuku u bilo kom trenutku u budućoj verziji.

YouTube verzija 17.01.36 je nedavno predstavljena u Google Play prodavnici i XDA-Developers ekipa je unutar APK-a pronašla nove nizove za režim ponavljanja za video poglavlja.<string name="chapter_repeat_on">Chapter repeat is on</string>
<string name="chapter_repeat_turn_off">Turn Off</string>Iako je "loop" opcija već dugo u YouTube video zapisima, trenutno ne postoji način da se "loop-uje" samo određeni deo videa. Ovo je mesto gde ovaj režim ponavljanja poglavlja ulazi u igru jer će omogućiti korisnicima da pogledaju jedno poglavlje video snimka ponovo koliko puta žele bez potrebe da ručno povlače klizač ili ponavljaju ceo video. Mogućnost ponavljanja ili ponavljanja video poglavlja može biti od velike koristi pa verujemo da mnogi željno očekuju ovako nešto.

Imajte na umu da je mogućnost ponavljanja poglavlja YouTube video snimaka još uvek u razvoju i da još uvek nije dostupna korisnicima. Pažljivo ćemo pratiti situaciju i obavestiti vas ako dobijemo nove detalje.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Google počinje da testira Android igre na Windows računarima

iPhone SE+ 5G će postati dostupan krajem aprila ili početkom maja

10504
10505
10506
10507
10508
10509