Greška

Došlo je do greške.

YouTube Super thanks sistem nagrađivanja je sada dostupan širom sveta

26.04.2022 18:49 | 0 Software/Web
YouTube Super thanks sistem nagrađivanja je sada dostupan širom sveta

 

Više ne morate da se uzdržavate ako želite da date napojnicu YouTube kreatorima sa "Super thanks" opcijom. YouTube je omogućio mogućnost davanja napojnice svim autorima koji ispunjavaju uslove u 68 zemalja u kojima postoji Partnerski program usluge. Kao gledalac, sada imate opciju da prilagodite komentar koji se pojavljuje kada dajete napojnicu, bilo da gledate na računaru ili mobilnom uređaju.

"Super thanks" je najnoviji oblik dugotrajnih napora YouTube-a da privuče obožavaoce koji direktno podržavaju video producente. Možete potrošiti između 2 i 50 dolara da pokažete svoju zahvalnost i dobijete posebno obojen komentar da biste istakli svoj doprinos, piše YT blog.

 Međutim, iako YouTube uzima svoj deo od 30 procenata, ovo je teoretski lakše za kreatore nego povezivanje zasebne usluge crowdfundinga (kao što je Patreon) u nadi da će gledaoci doprineti održanju njihovog kanala, a ova funkcija se pridružuje Super Chat-u orijentisanom na strim uživo.

Iako je još uvek rano reći da li će Super thanks biti široko prihvaćen, on bi nekim kreativcima mogao dati još jači podsticaj da objavljuju video snimke na YouTube-u umesto da se ograniče na TikTok, Twitch i druge platforme gde je neki oblik davanja napojnice već široko dostupan.

Dakle, adresa našeg YouTube kanala je https://youtu... ma, znate već.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

POCO dostiže nove visine sa vrhunskim flagship uređajem POCO F4 GT

Redmi Note 12 je na putu, objavljen prvi tizer poster

10504
10505
10506
10507
10508
10509