Greška

Došlo je do greške.

YouTube sklopio partnerstvo sa Activision Blizzardom o streamovanju e-sports događaja

25.01.2020 16:17 | 0 Games
YouTube sklopio partnerstvo sa Activision Blizzardom o streamovanju e-sports događaja


Google je najavio novo partnerstvo sa kompanijom Activision Blizzard, a najbitnija stavka u ovom sporazumu je da će Activision koristiti YouTube kao ekskluzivnu platformu za live streaming različitih e-sports događaja.

Ovo streamovanje uključuje i Call of Duty League koji se održava tokom vikenda, kao i Overwatch League koji je prethodno prikazivan ekskluzivno na Twitch platformi.

Ryan Wyatt, šef gejminga na YouTube platformi je istakao: "Sa više od 200 miliona gejmera dnevno, koji gledaju više od 50 milijardi sati igračkog sadržaja godišnje, YouTube igračima i njihovim strasnim fanovima pruža najpopularniju platformu za video igre na svetu. Overwatch League i Call of Duty League najvažniji su primeri e-sports sadržaja. Kao bivši komentator Call of Duty mečeva, sa velikim uzbuđenjem sam ispratio to što je Activision Blizzard izabrao YouTube za svoju ekskluzivnu platformu za streamovanje obe lige. Ovo partnerstvo dodatno pokazuje našu posvećenost cilju da imamo prvoklasan live streaming proizvod za gejming".

 

Pogledajte još: Call of Duty: Modern Warfare dobio ogromno i važno ažuriranje, počnite skidanje odmah


Partnerstvo između dve kompanije se proširuje i na cloud servise, pa se Activision Blizzard sada oslanja na Google Cloud infrastrukturu za hosting igara. Google ističe da je od Activisiona izabran zbog svog pouzdanog globalnog renomea, analitike podataka, AI mogućnosti, te da igrači mogu očekivati mrežne servise visokog kvaliteta i gejming iskustva sa niskom latencijom.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pogledajte kako funkcioniše Google Nearby Sharing funkcija (video)

Indija je sada veće tržište telefona od SAD

10404
10405
10406
10407
10408
10409