Greška

Došlo je do greške.

YouTube Shorts video format stiže u martu

17.02.2021 18:45 | 0 Software/Web
YouTube Shorts video format stiže u martu


Nakon što je prvobitno bio dostupan u beta verziji u Indiji, YouTube je potvrdio da kompanijin "Shorts" video format tokom marta stiže u SAD.

Rast i popularnost video servisa kratkog formata, kao što su Tik-Tok i Vine, tokom poslednjih 18 meseci svakako nije ostao neprimećen od strane giganta kao što je YouTube. Ranije smo već videli da je Instagram objavio svog rivala u Tik-Tok stilu, pod nazivom Reels, koji je već zabeležio određeni supeh.
YouTube Shorts bi kreatorima trebalo da pomogne da svojoj publici pristupe direktno iz YouTube-a, održavajući postojeću bazu pretplatnika dok istovremeno postoji uz duže formate sadržaja i videa. Beta test u Indiji je očigledno bio veoma uspešan, a YouTube Shorts je zabeležio 3,5 milijardi dnevnih pregleda globalno za sadržaj kraćeg formata.

Kreatori iz SAD će od marta moći da ubacuju Shorts sadržaj preko YouTube mobilne apliakcije. Beta će se proširiti i ističe se da se ne radi o punoj objavi. Nema informacija o tome kada će YouTube Shorts postati dostupan širem broju globalnih korisnika.

Izvor: 9to5Google

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Oppo Find X3 stiže sa 8GB RAM-a i Androidom 11

Samsung i dalje proizvodi više čipova nego TSMC

10504
10505
10506
10507
10508
10509