Greška

Došlo je do greške.

YouTube Premieres je dodao nove funkcije za kreatore sadržaja

03.12.2020 12:10 | 0 Software/Web
YouTube Premieres je dodao nove funkcije za kreatore sadržaja


YouTube je objavio nove funkcije, dizajnirane da YouTube Premieres načini što zanimljivijom i privlačnijom. Premieres omogućava kreatorima prenos sadržaja uživo i objavljuju unapred snimljeni video materijal na svom kanalu. Funkcija je korišćena od strane kompanija tokom ove godine usled potrebe za održavanjem onlajn događaja.

Postoje tri nove funkcije: Trailers, Live Redirects i Countdown Themes. Funkcije kreatorima omogućavaju veću kontrolu iskustva pregleda sadržaja i nudi tradicionalniju marketinšku strukturu za YouTube Premieres.
Live Redirect je jedna od zanimljivijih funkcija u YouTube Premieres. Kada kreator ima zakazanu premijeru, moguće je održavanje live streama pre nego što video bude objavljen. Nakon što se live stream završi, publika će biti preusmerena na video.

Ova funkcija korisnike lako može da preusmeri na Trailers funkciju. Trailers kreatorima omogućava da ubacuju ranije snimljeni najavni video, koji može imati dužinu između 15 sekundi i tri minuta.Na kraju, Countdown Themes omogućava korisnicima da izaberu prilagođeni video odbrojavanja koji odgovara njihovom sadržaju. Prema navodima YouTube-a, postoji širok raspon tema i raspoloženja.

Live Redirect i Trailers su kreatorima već dostupni, dok Countdown Themes stiže u narednim mesecima.

Izvor: XDA-developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung je patentirao prsten za bežično punjenje telefona

Testirali smo Huawei MateBook X (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509