Greška

Došlo je do greške.

YouTube omogućava svoju verziju Stories funkcije većem broju kreatora

30.11.2018 10:20 | 0 Software/Web
YouTube omogućava svoju verziju Stories funkcije većem broju kreatora


YouTube je počeo da većem broju kreatora sadržaja omogućava funkciju u stilu Instagram Stories. Najnovija ekspanzija funkcije, koju je YouTube prvo počeo da testira prošle godine, će omogućiti kreatorima sa preko 10.000 pretplatnika da objavljuju privremeni video sadržaj.

YouTube-ova verzija Stories funkcije sadrži neke primetne razlike u odnosu na ono što nude Instagram/Facebook/Snapchat varijante. Za početak, YouTube Stories sadržaj je vidljiv tokom sedam dana a ne samo tokom 24 sata. Video sadržaj se može gledati i od strane pretplatnika na kanal, kao i od strane standardnih korisnika. Korisnici mogu da reaguju i ostavljaju komentare na Stories, a kreatori mogu da odgovaraju na ove poruke. Ove interakcije mogu da se vide od strane bilo koga ko pregleda Stories.


Pogledajte još: YouTube planira da obriše sve anotacije iz videa početkom naredne godine


YouTube Stories je prvo nosio naziv Reels kada se pojavio, a do sada je dobio pomešane reakcije od strane YouTube zajednice. Neki kreatori su iskoristili prednosti funkcije, drugi su rezervisani i sporo ih prihvataju. Ostaje da se vidi kakva će situacija biti nakon što je servis postao dostupan većem broju korisnika.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy A8s bi mogao odbaciti 3.5mm priključak

Microsoft redizajnirao ikonice za Office (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509