Greška

Došlo je do greške.

YouTube na mobilnom uređaju dobio novu šarenu animaciju Like dugmeta

25.04.2022 18:56 | 0 Software/Web
YouTube na mobilnom uređaju dobio novu šarenu animaciju Like dugmeta

 

Nakon široko rasprostranjenog gneva zbog uklanjanja brojača „Dislike“ dugmeta na YouTube-u na veliko, čini se da Google pokušava da razveseli korisnike uvođenjem potpuno novog animiranog Like dugmeta na mobilnom uređaju.

Čini se da se ova nova animacija pojavljuje već neko vreme jer postoje izveštaji o /r/YouTube subredditu od pre više od mesec dana. Međutim, nova animacija dugmeta „Sviđa mi se“ sada se pojavljuje mnogo šire za korisnike, ali je i dalje ograničena na YouTube na Android i iOS uređajima. Na YouTube-u za računar i dalje ćete videti običnu animaciju za dugme „Sviđa mi se“ i povećava brojač sviđanja. Nije jasno da li će ažurirana animacija doći i na YouTube za desktop.

 

LikedugmenaYT.gifNa vašem pametnom telefonu, kada dodirnete dugme „Sviđa mi se“, kratka serija šerenog vatrometa i traka iskače oko ikone palca. Animacija koja je verovatno dodata kao deo gore pomenutog udaljavanja od broja nesviđanja, a kako bi se podstakla veća upotreba dugmeta „Sviđa mi se“, piše 9to5Google.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Procureli Google Pixel Watch prikazuje veličinu u poređenju sa Apple Watch-om i Samsung Galaxy Watch-om

65% veličina, 100% praktičnost - CM CK721 tastatura

10504
10505
10506
10507
10508
10509