Greška

Došlo je do greške.

YouTube dodaje sjajnu novu funkciju koja olakšava pronalaženje svežeg sadržaja

27.10.2021 13:36 | 0 Software/Web
YouTube dodaje sjajnu novu funkciju koja olakšava pronalaženje svežeg sadržaja

 

YouTube je počeo sa uvođenjem nove funkcije kako bi pomogao korisnicima da „otkriju nove kreatore i svež sadržaj“ na svojoj platformi. Kartica „Novo za vas“ je sada dostupna na YouTube stranici na svim uređajima — uključujući Android telefone i pametne televizore vodećih brendova.

Da biste isprobali personalizovanu funkciju, sve što treba da uradite je da dodirnete „Novo za vas“ na traci tema, prenosi Android central. Ako ne vidite traku tema na svom telefonu, pokušajte da osvežite početnu stranicu YouTube-a. Može se pojaviti i upit „Novo za vas“ dok se krećete kroz fid u aplikaciji za mobilne uređaje. Nepotrebno je reći da nećete moći da vidite novu karticu ako niste prijavljeni na svoj Google nalog.

Pored video snimaka koji se odnose na teme koje vas zanimaju, nova kartica će takođe preporučiti sadržaj koji se može malo razlikovati od onoga što obično gledate na YouTube-u. Na neki način je prilično slična stranici „Za tebe“ na TikToku.

 

Pogledajte još: YouTube testira preuzimanje videa na računarima


Najavljujući ovu funkciju, Meaghan iz TeamYouTube-a je napisala u postu na stranici podrške za YouTube pomoć:

"Rekli ste nam da želite da vidite nove kreatore i nove video snimke nakon što shvatite svoje preporuke, pa se nadamo da će ova nova opcija održavati stvari svežim, a istovremeno pomaže kreatorima da se povežu sa novom publikom!"

Funkcija „Novo za vas“ dolazi manje od mesec dana nakon što je YouTube predstavio nove titlove i audio alatke za poboljšanje pristupačnosti na svojoj platformi. YouTube je takođe nedavno olakšao nastavak gledanja nedovršenih video zapisa sa vašeg telefona na računaru pomoću nove opcije „Nastavi sa gledanjem“ u YouTube web mini plejeru.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Testirali smo za vas: iPhone 13 i iPhone 13 Mini recenzija

WhatsApp istorija sada može da se prenosi sa iPhone-a na Android 12 uređaje

10504
10505
10506
10507
10508
10509