Greška

Došlo je do greške.

Yettel - Brzinom do zvezda

23.06.2022 12:03 | 0 Biznis IT
Yettel - Brzinom do zvezda

Jelena Živković iz OŠ „Kralj Petar II Karađorđević“ iz Beograda i Stefan Bjeloš iz OŠ „Nikola Tesla“ iz Somobra pobednici su super-finala takmičenja osmog ciklusa projekta „Yettel - Brzinom do zvezda“. Takmičenje je održano u Atletskoj dvorani u Beogradu, a učestvovalo je skoro 400 dece iz 263 osnovne škole sa teritorije cele Srbije.

“Kroz ovaj projekat želeli smo da ukažemo na prave vrednosti, da su učestvovanje, druženje i međusobna podrška podjednako važni kao i pobeda, kako u sportskim takmičenjima, tako i u životu. Verujemo da je važno tražiti balans u svakodnevnom životu i da treba bodriti decu da se od malih nogu bave sportom. Čestitam našim zlatnim zvezdicama, ali i svoj deci koja su učestvovala u osmom ciklusu projekta „Brzinom do zvezda“, rekla je Marija Vujanić, direktorka komunikacija i održivog poslovanja u Yettelu. 

 Yettel_pobednici_takmicenja.jpg

U okviru manifestacije, organizatori su pripremili i bogat prateći sadržaj. Organizovane su  različite radionice i poligoni za učesnike, kao i promo-trka srpskih atletičara, pa su deca imala priliku da se druže i sa našim sportistima.

Zlatne zvezdice “Yettel - Brzinom do zvezda”, pored mnogih vrednih nagrada, imaće priliku da učestvuje u atletsko-rekreativnom kampu “Brzinom do zvezda” u Krupnju.

Izvro: saopštenje za javnost

Rođak Transformersa živi i radi u Japanu

Dok vi radite, MacBook bežično puni vaš telefon i sat

10604
10605
10606
10607
10608
10609