Greška

Došlo je do greške.

Xiaomijev program za stvaraoce predstavljen globalno

15.10.2021 12:30 | 0 Biznis IT
Xiaomijev program za stvaraoce predstavljen globalno


Saopštenje za javnost

Xiaomi je i zvanično globalno pokrenuo program Xiaomi Creator, koji je prvi put najavljen prilikom predstavljanja Xiaomi proizvoda u septembru 2021. godine. Xiaomi Creators su grupa talentovanih filmadžija i fotografa koji svoja kreativna dela dele sa milionima ljudi kroz objektiv svojih Xiaomi pametnih telefona. Program je izgrađen na poruci „Creativity for Everyone“ (kreativnost za sve), ideji da svako ima potencijal da probudi svoju unutrašnju kreativnost uz pomoć pametnog telefona.

Xiaomi Creators će učestvovati u dva postojeća kreativna programa kompanije Xiaomi Global, Xiaomi Studios i Xiaomi Imagery, koji predstavljaju izvanredne filmske i fotografske radove.

Da bi podelili šta za njih znači poruka „Creativity for Everyone“, Xiaomi kreatori su se okupili kako bi napravili kratki film koji je premijerno prikazan na predstavljanju proizvoda Xiaomi u septembru 2021. Ceo video pogledajte ispod.


Xiaomi je takođe stvorio potpuno novu veb stranicu za program Xiaomi Creator, koja služi kao središte za ceo projekat, kao i za pojedinačne Xiaomi kreatore i njihova dela. Posetite sajt da biste saznali više.

Želite da saznate više o Xiaomi kreatorima i njihovom radu? Pratite kurs mobilnog filma koji su zajedno kreirali Xiaomi i Sundance Collab, zajednica i platforma za učenje za kreatore koju je pokrenuo svetski poznati Sundance Institute. Kliknite ovde da saznate više.

Izvor: Xiaomi

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Poznato više detalja o predstojećoj Redmi Note 11 seriji telefona

iPhone 13 otpakivanje - svi modeli su tu (video)

10604
10605
10606
10607
10608
10609