Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi uskoro u ponudu vraća Mi Note liniju?

11.10.2019 15:01 | 0 Mobile
Xiaomi uskoro u ponudu vraća Mi Note liniju?


Lei Jun, CEO kompanije Xiaomi, je u junu objavio strategiju kompanijinih proizvodnih linija u budućnosti. Rastuća Redmi linija ima za cilj da ponudi najbolji odnos između cene i karakteristika, dok će Mi linija nastaviti da se fokusira na implementiranje inovativnih i premijum komponenti.

Tada je potvrđeno i da nema planova o objavi Mi Note i Mi Max serija tokom ove godine, ali sada su se pojavile informacije koje sugerišu da su se planovi kompanije u međuvremenu promenili.

Novi tvit pouzdanog dojavljivača Ice Universe ističe da se Mi Note linija vraća sa Mi Note 10 modelom, koji se očekuje već krajem oktobra. Poslednji model u liniji, Mi Note 3, je objavljen još pre tri godine tako da će biti veliko iznenađenje ukoliko Xiaomi zaista vrati Mi Note seriju.

 

Pogledajte još: Xiaomi Mi CC9 Pro bi mogao imati 108MP kameru i Snapdragon 730G čipset


Mi Note je nekada bila Xiaomijeva premijum linija fableta, jer su prve dve generacije nudile specifikacije iz gornjeg srednjeg i premijum segmenta, zajedno sa tada velikim ekranima. Sa Mi Note 3 modelom Xiaomi se odlučio za malo slabije specifikacije i manji displej.

Ostaje nam samo da sačekamo zvaničnu potvrdu od strane kompanije Xiaomi o tome da li će se Mi Note linija zaista vratiti na tržište.

Izvor: Xiaomi

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Zavirite u Samsung Galaxy Fold (video)

Corsair je za Ryzen 3000 spremio 5000MHz DDR4 memoriju

10104
10105
10106
10107
10108
10109