Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi traži Mi Mix 2S beta testere za Android Pie

08.08.2018 16:22 | 0 Mobile
Xiaomi traži Mi Mix 2S beta testere za Android Pie


Google je nedavno objavio Android 9 Pie verziju operativnog sistema, a proizvođači počinju da se pridružuju u optimizovanju svojih korisničkih interfejsa novim promenama operativnog sistema. Jedna od ovih kompanija je i Xiaomi, koji se oslanja na Mi Mix 2S vlasnike kao beta testere MIUI 10 interfejsa koji će biti adaptiran u Android Pie.

Krajnji rok prijave je sutra a postoji poduža lista zahteva. Kako bi se Mi Mix 2S vlasnici pridružili beta testiranju novog operativnog sistema, potrebno je da poosedujete pomenuti uređaj a Xiaomi ne postavlja limite za regije. Kao deo projekta, potrebno je da komunicirate na engleskom, putem QQ aplikacije.


Pogledajte još: Xiaomi Pocophone F1 na fotografijama uživo

Ostali zahtevi uključuju otključani bootloader i najnoviji MIUI Global Beta ROM. Naravno, u pitanju je projekat za entuzijaste, tako da se preferira zainteresovanost za flashovanje ROM-ova i otključavanje uređaja.

Kako biste se prijavili za testiranje, potrebno je da prođete kroz MIUI Global Forum aplikaciju, odete na Recruitment stranicu i unesete svoje detalje. Prijave se zatvaraju 9. avgusta, a tri dana kasnije Xiaomi će objaviti ko je dobio priliku da postane MIUI Beta Tester.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Gmail za mobilne uređaje nudi opciju da se onemogući pregled u obliku konverzacija

Google Pixel 3 XL će imati samo 4GB RAM-a?

10104
10105
10106
10107
10108
10109