Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi telefoni zvanično na srpskom tržištu preko oficijelnog distributera

10.01.2018 15:19 | 44 Mobile
Xiaomi telefoni zvanično na srpskom tržištu preko oficijelnog distributera


Saopštenje za javnost

Vodeća svetska tehnološka kompanija Xiaomi (MI) od danas je zvanično prisutna na tržištu Srbije, kroz distributivne kanale kompanije PC Centar.
 
Xiaomi je kompanija osnovana 2010. godine, a misija kompanije je da inovacije učini dostupnim što većem broju korisnika. Xiaomi (MI) želi da korisnicima pruži više kroz vrhunsku izradu i ponuđene specifikacije, i sve to po neverovatnim cenama. Upravo je to glavni razlog zašto je ovaj brend za relativno kratko vreme došao na sam vrh ponude pametnih telefona u svetu.

Po poslednjim istraživanjima kompanije IDC, Xiaomi je među 5 najvećih prizvođača u svetu.

Svoj primerak MI telefona svi zainteresovani moći će da nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije već od januara 2018. godine.

MIUI je jedan od najoptimizovanijih Android OS na tržištu i pruža potpunu sigurnost korisniku i uživanje tokom korišćenja.

MIUI OS poseduje neke jedinstvene mogućnosti kao što su opcije dva nezavisna telefona, poslovni i privatni, na jednom uređaju, zaštitu od virusa i krađa, korišćenje dve aplikacije istovremeno na ekranu i još mnogo toga.

MIUI trenutno ima preko 300 miliona korisnika u 142 zemlje i pokriva preko 55 jezika.

Nekoliko modela vodećih pametnih telefona su odmah dostupni kroz distributivne kanale lokalnog partnera kompanije PC Centar.

Mi A1 je već dostupan na tržištu. Zajednički projekat Xiaomi i Google, Mi A1 je savršena kombinacija najsavremenijeg dizajna i čistog Android iskustva. Mi A1 koristi specijalni Google Android One operativni sistem, koji, osim stabilnosti, omogućava i automatsko ažuriranje na sve nove verzije Androida koje budu izlazile.

RedmiNote5A.jpg

Jedan od modela koji će se naći u prodaji na srpskom tržištu je Xiaomi Redmi Note 5A koji svojim odnosom cena, materijala i specifikacija nudi kupcima izuzetnu vrednost po ceni od samo 18.499 RSD. Telefon dolazi sa 5.5-inčnim ekranom, 2GB RAM memorije, dugotrajnom 3080mAh baterijom i odličnom 13Mpx kamerom.

Takođe, jedan od telefona koji je već među najprodavanijima je i Note 5A Prime – telefon po izuzetnoj ceni od 24.999 RSD za koju korisnik dobija 3GB interne memorije, procesor sa 8 jezgara i izuzetnu prednju selfie kameru od 16Mpx.

RedmiNote5APrime.jpg

Pored svega navedenog, jedna od osnovnih prednosti Xiaomi brenda je i razvoj ostalih elektronskih, tzv. „ekosistem“ uređaja, od Smart TV-a, preko uređaja bele tehnike, do laptop i perifernih uređaja, koji svi poseduju tzv. „smart“ tehnologiju i omogućavaju međusobno uvezivanje preko pametnih telefona, takođe po izuzetno privlačnim cenama.

Kompanija PC Centar najavljuje prodaju kompletnog „ekosistem“ asortimana za prvu polovinu 2018. godine, što će učvrstiti poziciju Xiaomi brenda kao novog lidera na tržištu.

Izvor: Xiaomi

jelenaki Član postova: 134
Citiram korisnika: beogradpcNe postoji garancija manja od dve godine za nove mobilne telefone i mora da ide i pravi fiskalni račun uz uređaj kupljen u maloprodaji. Ukoliko toga nema znači da nije plaćena carina i pdv već su te pare otišle vlasniku, cariniku, tržišnom inspektoru itd. Pošto država tu nije uzela ništa, mora da uzme od nekog ko to sve plaća odnosno od svih onih koji posluju legalno i na kraju krajeva od samog potrošača. Zato se i dalje pitajte zašto je kod nas sve skuplje nego u drugim državama, zašto nema prave konkurencije, zašto su kamate kod banaka ogromne, zašto je gorivo najskuplje u regionu, zašto je legalno raditi posao skoro nemoguće, itd...
Garancija po zakonu mora da bude 2 godine, ali fikslni račun ne mora da se izda. Postoje delatnosti koje su po zakonu nemaju obavezu evidentiranja prometa preko fiskalne kase, primer je šifra delatnosti 4791-Trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta tako da je u tom slučaju račun sa pečatom validan koliko i fiskalni. U principu nije ni pečat potreban, ali je to već druga tema.
greatgonzo Član postova: 733
U radnji na G bio popust 15% na telefone i tablete A1 bio 29000 din
beogradpc Član postova: 66
Citiram korisnika: hawaiiNije to bas tako jednostavno, postoje garancije i od 6 i od 12 meseci. Blok-racun i nazvrljan papir sa pecatom i potpisom se takodje priznaju. Cak se priznaje i usmeni dogovor. Da nema nikakvih obaveza, i ti bi mogao da usetas u radnju, uzmes drugi telefon, ostavis svoj i odes. Da te vijaju ne smeju a da te prijave nemaju za sta - stanje im je isto a pitanje da li uopste imaju ulaz za svu robu...Kako god, garancija ne moze da vredi 50-60% cene telefona, pa cak ni da odmah salju zamenu na kucnu adresu cim prijavis kvar.
Ne postoji garancija manja od dve godine za nove mobilne telefone i mora da ide i pravi fiskalni račun uz uređaj kupljen u maloprodaji. Ukoliko toga nema znači da nije plaćena carina i pdv već su te pare otišle vlasniku, cariniku, tržišnom inspektoru itd. Pošto država tu nije uzela ništa, mora da uzme od nekog ko to sve plaća odnosno od svih onih koji posluju legalno i na kraju krajeva od samog potrošača. Zato se i dalje pitajte zašto je kod nas sve skuplje nego u drugim državama, zašto nema prave konkurencije, zašto su kamate kod banaka ogromne, zašto je gorivo najskuplje u regionu, zašto je legalno raditi posao skoro nemoguće, itd...
hawaii Novi član postova: 23
Citiram korisnika: toleroKako misliš da reklamiraš taj telefon bez fiskalnog . Oni mogu da nažvrljaju šta hoće , ako ti je tako lakše ti kaži ovima sa Aliexpresa ili Kp da ti napišu isto tako garanciju Garancija prema našem zakonu iznosi dve godine i moraju da ti izdaju fiskalni račun .
Nije to bas tako jednostavno, postoje garancije i od 6 i od 12 meseci. Blok-racun i nazvrljan papir sa pecatom i potpisom se takodje priznaju. Cak se priznaje i usmeni dogovor. Da nema nikakvih obaveza, i ti bi mogao da usetas u radnju, uzmes drugi telefon, ostavis svoj i odes. Da te vijaju ne smeju a da te prijave nemaju za sta - stanje im je isto a pitanje da li uopste imaju ulaz za svu robu...Kako god, garancija ne moze da vredi 50-60% cene telefona, pa cak ni da odmah salju zamenu na kucnu adresu cim prijavis kvar.
alfaunits Član postova: 33661
I moraju da ti sve po PSu provere i jave i to rade?
Jbt ko da smo iz drugih dimenzija

Cooler Master predstavio osvežene i nove serije kućišta

Ponuda kompanije Lenovo na CES 2018 sajmu

10104
10105
10106
10107
10108
10109