Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi telefoni zvanično na srpskom tržištu preko oficijelnog distributera

10.01.2018 15:19 | 51 Mobile
Xiaomi telefoni zvanično na srpskom tržištu preko oficijelnog distributera


Saopštenje za javnost

Vodeća svetska tehnološka kompanija Xiaomi (MI) od danas je zvanično prisutna na tržištu Srbije, kroz distributivne kanale kompanije PC Centar.
 
Xiaomi je kompanija osnovana 2010. godine, a misija kompanije je da inovacije učini dostupnim što većem broju korisnika. Xiaomi (MI) želi da korisnicima pruži više kroz vrhunsku izradu i ponuđene specifikacije, i sve to po neverovatnim cenama. Upravo je to glavni razlog zašto je ovaj brend za relativno kratko vreme došao na sam vrh ponude pametnih telefona u svetu.

Po poslednjim istraživanjima kompanije IDC, Xiaomi je među 5 najvećih prizvođača u svetu.

Svoj primerak MI telefona svi zainteresovani moći će da nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije već od januara 2018. godine.

MIUI je jedan od najoptimizovanijih Android OS na tržištu i pruža potpunu sigurnost korisniku i uživanje tokom korišćenja.

MIUI OS poseduje neke jedinstvene mogućnosti kao što su opcije dva nezavisna telefona, poslovni i privatni, na jednom uređaju, zaštitu od virusa i krađa, korišćenje dve aplikacije istovremeno na ekranu i još mnogo toga.

MIUI trenutno ima preko 300 miliona korisnika u 142 zemlje i pokriva preko 55 jezika.

Nekoliko modela vodećih pametnih telefona su odmah dostupni kroz distributivne kanale lokalnog partnera kompanije PC Centar.

Mi A1 je već dostupan na tržištu. Zajednički projekat Xiaomi i Google, Mi A1 je savršena kombinacija najsavremenijeg dizajna i čistog Android iskustva. Mi A1 koristi specijalni Google Android One operativni sistem, koji, osim stabilnosti, omogućava i automatsko ažuriranje na sve nove verzije Androida koje budu izlazile.

RedmiNote5A.jpg

Jedan od modela koji će se naći u prodaji na srpskom tržištu je Xiaomi Redmi Note 5A koji svojim odnosom cena, materijala i specifikacija nudi kupcima izuzetnu vrednost po ceni od samo 18.499 RSD. Telefon dolazi sa 5.5-inčnim ekranom, 2GB RAM memorije, dugotrajnom 3080mAh baterijom i odličnom 13Mpx kamerom.

Takođe, jedan od telefona koji je već među najprodavanijima je i Note 5A Prime – telefon po izuzetnoj ceni od 24.999 RSD za koju korisnik dobija 3GB interne memorije, procesor sa 8 jezgara i izuzetnu prednju selfie kameru od 16Mpx.

RedmiNote5APrime.jpg

Pored svega navedenog, jedna od osnovnih prednosti Xiaomi brenda je i razvoj ostalih elektronskih, tzv. „ekosistem“ uređaja, od Smart TV-a, preko uređaja bele tehnike, do laptop i perifernih uređaja, koji svi poseduju tzv. „smart“ tehnologiju i omogućavaju međusobno uvezivanje preko pametnih telefona, takođe po izuzetno privlačnim cenama.

Kompanija PC Centar najavljuje prodaju kompletnog „ekosistem“ asortimana za prvu polovinu 2018. godine, što će učvrstiti poziciju Xiaomi brenda kao novog lidera na tržištu.

Izvor: Xiaomi

xiaomi_srbija Novi član postova: 6
Citiram korisnika: KomentatorDa li je to isti Redmi Note 5A koji je na Aliexpress-u 9000 RSD?I Redmi Note 5A Prime koji kosta 12000?I sa PDV-om od 30 procenata Redmi Note 5A Prime je jeftiniji od 'OBICNOG' Note 5A kod nas.Zaista kod nas nista jeftino ne moze da bude?
Cene na Aliexpressu variraju i ne može se tvrditi da je fiksna cena tog telefona 9000 RSD već zavisi od nekih drugih faktora. Pri legalnom uvozu svakog proizvoda postoje troškovi koje je neophodno ukalkulisati i ako pogledate i ostale brendove videćete da je razlika u ceni u legalnom kanalu između Xiaomi telefona i konkurentskih brendova ista ili slična kao na bilo kom Internet sajtu za kupovinu. Pored toga, usluga servisiranja je svakako jednostavnija i brža kada imate ovlašćenog distributera i servisera nego kada morate da šaljete telefon na drugi kraj sveta. Naravno, ne treba zaboraviti da kupovinom preko nekog od maloprodajnih partnera možete uzeti uređaj na rate, što je isto velika prednost.
xiaomi_srbija Novi član postova: 6
Naravno da nas zanima prodaja direktno krajnjim kupcima. Maloprodajnu cenu formiraju brojni faktori, kao što su marže, transport, pdv, carina i drugi. Međutim, primećujemo da mnogi korisnici odokativno navode koji su procenti i iznosi u pitanju i unapred definišu “realnu” cenu uređaja u Srbiji. Budite sigurni da maloprodajna cena, u ovom trenutku, ne može biti niža, uzimajući u obzir situaciju na tržištu I troškove koji moraju da se plate. Ako interesovanje za Xiaomi telefone bude bilo na zadovoljavajućem nivou, sigurno će veće količine telefona biti uvezene, a samim tim će i njihova cena biti niža.
Zulu 92 Član postova: 3169
Meni je pravo pitanje zasto nema i da li ce biti drugih mi proizvoda? Televizora, powerbank-ova, slusalica itd.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
xiaomi_srbija Novi član postova: 6
Pozdrav. Sigurni smo da ste upućeni u činjenicu da na cenu koju vidite na raznim veb sajtovima morate dodati trokove transporta, carine i PDV-a. Kada su u pitanju uređaji koje možete naći preko oglasa, problem je u tome što oni nisu ušli u zemlju 100% legalnim putem i zbog toga je njihova cena niža, a takođe ne možete uvek biti sigurni u poreklo softvera. Pored toga, za svaki od ovih uređaja je upitno da li ćete dobiti garanciju, kao i da li će ona biti validna ako je dobijete. Srećom, naši uređaji se ne kvare često pa korisnici mogu da rizikuju i kupuju telefone preko raznih sajtova i oglasa.
Pored toga, jedna od prednosti kupovine preko nekog od maloprodajnih partnera je to što možete uzeti uređaj na rate.
Na kraju krajeva, uvek se svodi na to da svako od korisnika u tom trenutku odluči šta je najbolje za njega/nju na osnovu budžeta kojim raspolaže.
TwistedMind Član postova: 4946
Jednostavno moraš da se baviš nabavkom i prodajom opreme kako bi znao kakvih glupih troškova ima i šta znači profit na kraju godine. Ja vidim da neke od mojih kolega iz veleprodaje ne razumeju kako cela stvar funkcioniše pa sam izgubio nadu da bih to sve mogao objasniti nekome sa strane. Ovde ljudi pričaju o 3 troška i misle da je to sve. Tek kada imaš svoju firmu onda upoznaš bagru iz sokoja ili shvatiš šta su troškovi za kontrolisanje otpada.
Ne kažem da su cene niske, nisam pogledao ni kp ni ove ljude, ali komentari o cenama su najčešće vrlo pogrešni.

Cooler Master predstavio osvežene i nove serije kućišta

Ponuda kompanije Lenovo na CES 2018 sajmu

10104
10105
10106
10107
10108
10109