Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi sprema potpuno novu familiju telefona?

09.07.2018 15:05 | 0 Mobile
Xiaomi sprema potpuno novu familiju telefona?


Očekuje se da će Xiaomi predstaviti još telefona tokom druge polovine godine, kao što su Mi Max 3 i Mi Mix 3 modeli. Međutim, novi FCC listing sugeriše da nas možda očekuje potpuno novi uređaj, koji nosi naziv POCOPHONE.

FCC listing otkriva POCOPHONE ime brenda i broj modela M1805E10A, a takođe se vide reference za dve varijante uređaja. Oba modela imaju 6GB RAM-a, a razlikuju se po skladišnom kapacitetu: 64GB i 128GB prostora.

Skladište i memorija sugerišu da bi POCOPHONE mogao biti uređaj iz gornjeg tržišnog segmenta, ali ovo za sada nije potvrđeno.


Pogledajte još: Xiaomi Mi A2 će biti dostupan u ovim varijantama


Za sada nije poznato da li je POCOPHONE brend namenjen potpuno novoj familiji Xiaomi telefona, ili će se raditi o uređajima specifičnim za određenu regiju. Moguće je i da je u pitanju kodno ime za neki od standardnih Redmi telefona, ili Redmi Note familiju.

 

XiaomiPocophone.pngUkoliko se Xiaomi odluči da predstavi novi brend uređaja, kompanija će morati da nađe način da nove modele diferencira od postojećih telefona, a bilo bi zanimljivo videti kakav bi pristup na ovom polju imala kineska kompanija.

Izvor: AndroidAuthority

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor Note 10 će biti ozvaničen uskoro

BenQ zakrivljeni monitor sa DisplayHDR 400 i AMD FreeSync 2 podrškom

10104
10105
10106
10107
10108
10109