Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi sprema gejming smartfon?

12.02.2018 20:05 | 2 Mobile
Xiaomi sprema gejming smartfon?


Iako najveći broj premijum telefona ima veoma dobre specifikacije koje im omogućavaju solidne gejming performanse, Razer je nedavno odlučio da predstavi telefon koji je kreiran prvenstveno za igranje igara. Ovo je uključivalo implementaciju 120Hz ekrana, bolje zvučnike i slično. Međutim, izgleda da koncept gejming telefona privlači i druge proizvođače.

Razer Phone ozvaničen: 120Hz ekran, 8GB RAM-a, 4000mAh baterija

Ovo je bazirano na Weibo postu, koji je nedavno objavila kompanija koja sebe naziva "Black Shark". U pitanju je verifikovana stranica, a kompanija je proizvođač telefona koja je i podružnica kineskog Xiaomija.

Objava sugeriše informacije koje bi mogle obradovati korisnike, a mogli bismo imati telefon sa DSP integrisanom grafikom i "aviation-class" rashladnim sistemom.

Iako deluje kao da bi se moglo raditi o zanimljivom i moćnom uređaju, za sada ne postoji veliki broj developera igara koji kreiraju naslove koji su preterano intenzivni i zahtevi za mobilne uređaje. Razlog ovoga je što najveći broj developera radi sa hardverom koji im je dat. Međutim, biće zanimljivo videti u kom pravcu će se razvijati industrija mobilnih igara i telefona specijalizovanih za gejming.

Izvor: Ubergizmo

Stylle Neregistrovan korisnik
Sra je DSP integtisana grafika iki aktivation class rashaldni sistem sve ste nam rekli... jel to aktivno hladjenje i grafija 3 proizvodjaca kao sto je AMD ili Nvidia?

Moderan PC hardver u prastarom 386 kućištu

Qualcomm Snapdragon 845 ima moćan GPU

10104
10105
10106
10107
10108
10109