Xiaomi razvija savitljivi displej sa partnerom iz lanca snabdevanja

Sajt LetsGoDigital je došao do više detalja i rendera o savitljivom telefonu kompanije Xiaomi

Sajt LetsGoDigital je došao do više detalja i rendera o savitljivom telefonu kompanije Xiaomi, na kojem kineski proizvođač trenutno vredno radi.Izveštaj sadrži 3D konceptualne rendere telefona i izjavu kompanije Xiaomi koja opisuje razvoj uređaja. Renderi prikazuju fleksibilni pametni telefon iz svih uglova i demonstriraju kako ce njegove dve stranice spajaju na poleđini kada se uređaj sklopi. Renderi takođe daju uvid u to kako će se gadžet koristiti kao pametni telefon i kao tablet.
xiaomi1_3.jpgPored toga, LetsGoDigital je takođe kontaktirao Xiaomi kako bi dobio neke detalje o savitljivom telefonu. Prema odgovoru koji su dobili, Xiaomi aktivno radi na razvoju uređaja i kreirao je jedinstveni displej u saradnji sa jednim od svojih partnera iz lanca snabdevanja. Uređaj postoji u tri formata. Tu su jednodelno savijanje, dvostruko savijanje i tablet format. Xiaomi takođe radi na razvoju korisničkog interfejsa za ovaj uređaj.
xiaomi2_71.jpgSklopivi pametni telefon je još uvek u ranim fazama razvoja i zahtevaće opsežno testiranje pre nego što se pojavi u javnosti. Stoga ne bi trebalo očekivati telefon u neko skorije vreme.Izvor: LetsGoDigital
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi