Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi razvija savitljivi displej sa partnerom iz lanca snabdevanja

12.02.2019 09:13 | 0 Mobile
Xiaomi razvija savitljivi displej sa partnerom iz lanca snabdevanja


Sajt LetsGoDigital je došao do više detalja i rendera o savitljivom telefonu kompanije Xiaomi, na kojem kineski proizvođač trenutno vredno radi.

Izveštaj sadrži 3D konceptualne rendere telefona i izjavu kompanije Xiaomi koja opisuje razvoj uređaja. Renderi prikazuju fleksibilni pametni telefon iz svih uglova i demonstriraju kako ce njegove dve stranice spajaju na poleđini kada se uređaj sklopi. Renderi takođe daju uvid u to kako će se gadžet koristiti kao pametni telefon i kao tablet.

xiaomi1_3.jpg


Pored toga, LetsGoDigital je takođe kontaktirao Xiaomi kako bi dobio neke detalje o savitljivom telefonu. Prema odgovoru koji su dobili, Xiaomi aktivno radi na razvoju uređaja i kreirao je jedinstveni displej u saradnji sa jednim od svojih partnera iz lanca snabdevanja. Uređaj postoji u tri formata. Tu su jednodelno savijanje, dvostruko savijanje i tablet format. Xiaomi takođe radi na razvoju korisničkog interfejsa za ovaj uređaj.

xiaomi2_71.jpg


Sklopivi pametni telefon je još uvek u ranim fazama razvoja i zahtevaće opsežno testiranje pre nego što se pojavi u javnosti. Stoga ne bi trebalo očekivati telefon u neko skorije vreme.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Video za Sony Xperia XA3 potvrđuje dugački ekran

Gmail proširuje funkcije menija preko desnog klika

10104
10105
10106
10107
10108
10109