Greška

Došlo je do greške.

Xiaomi proslavlja otvaranje preko 1000 Xiaomi radnji sa Mi fanovima širom sveta

07.06.2021 16:39 | 0 Biznis IT
Xiaomi proslavlja otvaranje preko 1000 Xiaomi radnji sa Mi fanovima širom sveta


Saopštenje za javnost

Xiaomi, globalni tehnološki lider, je danas objavio da je otvorio preko 1000 Xiaomi maloprodaja na globalnim tržištima, što predstavlja glavnu prekretnicu u globalnoj ekspanziji kompanije. Da bi proslavio ovaj važan trenutak, Xiaomi održava specijalan događaj pod imenom 1000 Xiaomi radnji, nudeći ekskluzivne promotivne akcije kao izraz zahvalnosti Mi fanovima i vernim kupcima koji su pomogli kompaniji da dostigne ove nove visine.

Uprkos svim izazovima, hiljadita Xiaomi radnja se otvara nakon godine najbržeg rasta

Ovaj značajan podvig postignut je uprkos izazovnim okolnostima sa kojima su se suočavale maloprodaje širom sveta. Uspeh Xiaomi radnji koje prkose ovom trendu svedoči o snazi Xiaomi brenda među potrošačima i ogromnom potencijalu za napredak poslovanja kompanije Xiaomi na globalnim tržištima.

Xiaomi radnje su nezavisne maloprodaje koje su osnovane od strane i kojima upravljaju partneri kompanije Xiaomi. Sve globalne Xiaomi radnje rade u skladu sa Xiaomi standardima i isključivo prodaju zvanično ovlašćene Xiaomi proizvode. Xiaomi radnje su prema tome zvanične lokacije visokog standarda koje predstavljaju maloprodajni lanac kompanije.

mi2_10.jpg


Globalna maloprodajna kampanja kompanije Xiaomi


Prva globalna Xiaomi radnja otvorila je vrata za sve Mi fanove 2016. u Singapuru. Od tada se broj radnji brzo širio celim svetom.

U znak obeležavanja ovog značajnog uspeha, Xiaomi održava specijalan događaj u radnjama pod imenom 1000 Xiaomi radnji, kao način da se zahvali bezbroju Xiaomi kupaca i Mi fanova koji podržavaju već godinama kompaniju i veruju u njene proizvode. Pomenuta kampanja će se održati u većini Xiaomi radnji.

Xiaomi je proširio svoje prisustvo najbržim tempom ikad otkako je program Xiaomi maloprodaja započet 2016. Održavanje ove kampanje na tržištima gde je Xiaomi prisutan je odličan način da se nagrade svi Mi fanovi koji su podržali kompaniju Xiaomi tokom ove izazovne godine.

Izvor: Xiaomi

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Okreni ekran i uživaj - testirali smo Acer Spin 5 SP513-55N (2021)

G.Skill predstavlja Trident Z Royal Elite CL14 memoriju do 32GB DDR4-4000

10604
10605
10606
10607
10608
10609