Xiaomi prodao preko milion telefona za dva dana

Kao deo Big Billion Days i Great Indian rasprodaja, kineska kompanija Xiaomi je uspela da proda preko milion uređaja tokom 48 sati

Kao deo Big Billion Days i Great Indian rasprodaja, kineska kompanija Xiaomi je uspela da proda preko milion uređaja tokom 48 sati. Ovo znači da su Amazon i Flipkart prodavaki preko 300 telefona po minutu u proseku, što je impresivan rezultat.Ovo predstavlja i veliki napredak za kinesku kompaniju, koja je isti broj telefona prošle godine prodala za 18 dana. Među svim Xiaomi telefonima, Redmi Note 4 je kupljen najviše puta.”Izuzetno smo ponosni da podelimo ovo dostignuće sa našim fanovima, partnerima i zaposlenima. Više od šest meseci rigoroznog planiranja i napornog rada nam je pomoglo da postavimo nove lestvice u industriji i samoj kompaniji. Prošle godine smo prodali milion smartfona za 18 dana, a ove godine smo ovo ostvarili za svega dva dana. Bazirano na našim saznanjima, nijedan brend nikada nije ostvario ovakav rezultat u Indiji”, istakao je Raghu Reddy, šef onlajn prodaje Xiaomi Indija odeljenja.
Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi