Xiaomi Play tizer ukazuje na Ginisov rekord?

Xiaomijeva kampanja sa tizerima za Play telefon, koji će biti predstavljen 24. decembra, je u punom jeku

Xiaomijeva kampanja sa tizerima za Play telefon, koji će biti predstavljen 24. decembra, je u punom jeku. Ranije se pojavio podatak da će telefon stići sa 10GB besplatnog mesečnog protoka, a najnoviji tizeri su još zanimljiviji.Izgleda da bi kineska kompanija mogla objaviti da je Xiaomi Play svetski rekorder u nekom segmentu, sudeći prema fotografijama koje su se pojavile.
Pogledajte još: Xiaomi nagoveštava Play telefon za 24. decembar
Weibo objava sugeriše da će Lei Jun – osnivač kompanije Xiaomi – prisustvovati objavi telefona u ponedeljak i da će sa uređajem pokušati da napadne Ginisov rekord, ali nije poznato u kom segmentu.
play2_1.jpgXiaomi Play bi trebalo da ima 5.84-inčni FHD+ displej, sistem sa dve kamere i senzor otiska prsta na poleđini, 8MP selfi kameru, 3000mAh bateriju, izrez u obliku kapljice u ekranu. Memorijeske opcije uključuju 4GB/G4GB, 6GB/64GB i 6GB/128GB kombinacije za RAM i skladište.Izvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi