Xiaomi najavljuje novu Mi Band narukvicu

Xiaomi je još 2014. godine predstavio pametnu narukvicu koja je koštala svega 13 dolara, ali izgleda da bi sledeća generacija Xiaomi Mi Band narukvice mogla da bude objavljena veoma uskoro

Xiaomi je još 2014. godine predstavio pametnu narukvicu koja je koštala svega 13 dolara, ali izgleda da bi sledeća generacija Xiaomi Mi Band narukvice mogla da bude objavljena veoma uskoro. Kineska kompanija je već počela da objavljuje tizere za uređaj, a prvi je postavio niko drugi do direktor i osnivač Xiaomi-a Lei Jun. Ovog puta možemo videti da stiže nosivi uređaj sa displejem.
To je velika nadogradnja u odnosu na prethodne Mi Band verzije – Mi Band i Band 1S, koji nisu imali displej. Pored toga, fotografija nam pokazuje fizički, okrugli taster kao i gumenu narukvicu. Ipak, informacija o specifikacijama, mogućoj ceni kao i datumu predstavljanja još uvek nema. Narukvica bi mogla da bude predstavljena kada i Max telefon, 10. maja.
Prvi render Xiaomi Max telefona
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi